Resultaten voor everzwijn filet piet huysentruyt

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: mascarpone : 4 el everzwijnfilets : 600 gr vijgen : 4 grote rode wijn : 2 el frambozenazijn : 2 el speculo ...

Recept Piet Huysentruyt - kalkoenbrochette met mango en filet d‘anvers - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KALKOENBROCHETTE-MET-MANGO-EN-FILET-D-ANVERS/848

... KALKOENBROCHETTE MET MANGO EN filet D‘ANVERS Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten, Aperitiefhapjes Categorie: Gevogelte Type: Bbq, Rijstgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 480 gram kalkoenborsten480 gram kalkoenborsten • 8 sneetjes fi ...

Recept Piet Huysentruyt - filet pur in kruidensoepje - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/FILET-PUR-IN-KRUIDENSOEPJE/522

... filet PUR IN KRUIDENSOEPJE Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 stukken filet pur4 stukken filet pur • 5 dl water5 dl water • 2 el rundsbouillon2 el rundsbouillon • 4 el verse tuinkruiden 4 e ...

Recept Piet Huysentruyt - filet pur met ganzenlever & truffel - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/FILET-PUR-MET-GANZENLEVER-TRUFFEL/1235

... filet PUR MET GANZENLEVER & TRUFFEL Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 stukken filet pur4 stukken filet pur • 4 sneetjes ganzenlevers4 sneetjes ganzenlevers • 1 kleine truffel1 kleine tru ...

Recept Piet Huysentruyt - filet van rog op een bedje van groentjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/FILET-VAN-ROG-OP-EEN-BEDJE-VAN-GROENTJES/877

... filet VAN ROG OP EEN BEDJE VAN GROENTJES Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 koffielepels braadmargarine4 koffielepels braadmargarine • 2 koffielepels sojaroom2 koffielepels sojaroom • 4 eetlepe ...

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Maak een inkerving in de 4 vijgen en overgiet ze met de 2 dl rode wijn. Overstrooi met de suiker en beleg met een klontje boter. Zet ze gedurende 8 minuten in een oven van 170°. Bak het everzwijn langs alle kanten b ...

Faux filet met boontjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/faux-filet-met-boontjes

... Faux filet met boontjes By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: uien : 2 sjalotten : 3 look : 2 teentjes boter rode wijn : 4 dl water : 2 dl runderbouillon : 1 el maïszetmeel aardappelkroketjes tu ...

Recept Piet Huysentruyt - filet pur met ganzenlever croque - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/FILET-PUR-MET-GANZENLEVER-CROQUE/1088

... filet PUR MET GANZENLEVER CROQUE Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Type: Snacks Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 filets purs4 filets purs • 2 stronkjes witloof2 stronkjes witloof • 1 busseltje lente-ui1 busseltje lente-ui ...

Recept Piet Huysentruyt - kruidenkoekjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KRUIDENKOEKJES/573

... KRUIDENKOEKJES Chef: piet huysentruyt Menugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 blaadjes bladerdeeg4 blaadjes bladerdeeg • wat currywat curry • wat piet huysentruyt mosterdkruidenwat piet huysentruyt mosterdkruiden • wat kruidenmengelingwat krui ...

Recept voor ragout van everzwijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-everzwijn

... bereiden: Bak de blokjes everzwijn rondom rond bruin in boter. Voeg de sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het vuur naar de laagste stand en doe de bouillon, bier, laurierblad, gekneusde jeneverbessen, mosterd en tijm erbij. Stoof gaar in ongeveer 30 ...