Resultaten voor espuma van kriekbier

Espuma van aardappel | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/espuma-van-aardappel

... de aardappelpuree met de room en de boter. Giet het aardappelmengsel in de blender zodat het goed gemengd is. Kruid en giet in de espuma fles en zet onder druk. Snijd de look in schijfjes. Frituur de lookschijfjes. Serveer de eierdooier met de espuma en overstrooi m ...

Gelakt hammetje met jus van kriekbier en witloofsalade | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gelakt-hammetje-met-jus-van-kriekbier-en-witloofsalade

... Gelakt hammetje met jus van kriekbier en witloofsalade - Verhit de boter in een ruime pan en schroei de hammetjes kort toe. Giet er een weinig bier over, dek af en laat in de oven garen gedurende 2 uur op 140°. Overgiet regelmatig met kriekbier. Meng ondertussen de ...

Recept voor espuma met amaretto | njam!

http://www.njam.tv/recepten/espuma-met-amaretto

... ve de amandelschilfers. Doe het mengsel in een sifon en zet onder druk. Koel in de frigo gedurende tenminste 90 minuten. Spuit de espuma in glaasjes en werk af met amandelschilfers. hoe maak je espuma? Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in ee ...

Tomaat garnaal met mozzarella espuma | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/tomaat-garnaal-met-mozzarella-espuma

... Tomaat garnaal met mozzarella espuma - Verwarm een beetje van de melk en laat het blaadje gelatine hierin smelten. Doe er de mozzarella, melk, gelatine en een snuif zout in een beker en mix met een staafmixer alles zeer fijn. Giet het mengsel in een espumafles en la ...

Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/toastje-van-messchelpen-en-een-espuma-van-knoflookaardappelen

... Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen - Bereid de pistousaus: vermeng stukjes tomaat met knoflook, gehakte basilicum, peper, zout en wat wijnazijn. Bereid een espuma van knoflookaardappelen: kook de melk met wat saffraan, meng er aardappel- e ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Sabayon van Kriekbier met Vanilleijs

http://www.receptjes.be/recept_sabayon_kriekbier_vanilleijs.html

... Sabayon van kriekbier met Vanilleijs Ingredienten Voor 2 Personen: - 2 eierdooiers - 2 eetlepels kristalsuiker - 1 dl kriek Lindemans - 4 bolletjes vanilleijs (of kersenijs)Bereidingswijze Klop de eierdooiers en de suiker met een mixer in een grote glazen kom ca. 5 ...

Wildstoverij met kriek | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wildstoverij-met-kriek

... Wildstoverij met kriek - Bak het vlees bruin aan alle zijden. Schroei mooi dicht. Voeg er de fijngesneden uien, suiker en bloem bij. Blus met het kriekbier, het sap van de krieken en water. Voeg er de PH Rundsbouillon bij, samen met de tijm, laurier en balsamicoazij ...

Recept voor Konijn in kriekbier gestoofd met gebakken appel en pruimen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/konijn-in-kriekbier-gestoofd-met-gebakken-appel-en-pruimen/

... Menugang: Hoofdgerecht Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 konijnenbouten Toevoegen 2 el Solo Vloeibaar Toevoegen 1 ui, fijngesneden Toevoegen 1 flinke appel om ...

Recept Randy Boden - il macho mojito - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Randy-Boden/Il-Macho-Mojito/2429

... Il Macho Mojito Chef: Randy Boden Menugang: Aperitiefhapjes Type: Cocktails, Dranken Aantal personen: 4 4 2 Benodigdheden • 1/4 partje van een limoen1/4 partje van een limoen • 7 blaadjes verse munt7 blaadjes verse munt • 2 cl limoensap2 cl limoensap • 1,5 ...

Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-langoustines-tartaar-van-tomaat-met-wakame-en-een-espuma-van-limoen-en

... Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie - Voor de espuma: De limoenen persen. De gelatine oplossen in een beetje water, NIET koken. Alles samenvoegen en opwerken met een scheutje olijfolie. Het geheel in een espumaf ...