Resultaten voor erwtensoep met diepvrieserwten jeroen meus

Jeroen Meus - Erwtensoep met chorizo - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/erwtensoep-met-chorizo

... pliterwten zorgen voor de smaak. De diepvrieserwtjes die je er aan het einde aan toevoegt zorgen voor de mooie groene kleur. - De erwtensoep Verwarm de bouillon op het vuur. Een recept om zelf bouillon te maken vind je hier.Spoel de spliterwten in koud water.Smelt een klont boter in een soepketel.Pel de uien en snijd ze grof. Stoof ze in de boter.Maak de prei en de selder schoon. Snijd de stengels grof en stoof ze met de u ...

Jeroen Meus - Dikke erwtensoep - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dikke-erwtensoep

... Dikke erwtensoep - Zo’n stevige winterse erwtensoep is een traditie uit de Hollandse keuken, maar vader meus was net zo goed een kei in het bereiden van zo’n ketel krachtsoep. Het basisingrediënt voor de versie van jeroen van zo’n pot snert zijn de zogenaamde ...

Jeroen Meus - Dikke erwtensoep met varkensschenkel, spekjes en roggebroodcroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dikke-erwtensoep-met-varkensschenkel-spekjes-en-roggebroodcroutons

... Dikke erwtensoep met varkensschenkel, spekjes en roggebroodcroutons - Even een versnelling lager schakelen na de feesten en het jaar goed inzetten met een flinke portie vitamines. Dit kan niet beter dan met een grote kom lekkere soep. erwtensoep of snert is een dikke soep ...

Jeroen Meus - Koude erwtensoep met karnemelk en gerookte paling - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koude-erwtensoep-met-karnemelk-en-gerookte-paling

... Koude erwtensoep met karnemelk en gerookte paling - Een gazpacho op Vlaamse wijze met karnemelk als hoofdrolspeler. Karnemelk is heel goed voor de gezondheid en geeft deze gazpacho van erwten een speciale, pure toets. Lekker met de gerookte paling als garnituur. - Snijd ...

Pikante erwtensoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/pikante-erwtensoep

... Pikante erwtensoep 6 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering6.9obv 8 waarderingen VoorgerechtVleesHollands Ingrediënten 250 g half-om-halfgehakt 1 theelepel sambal 1 teentje knoflook, geperst 1 pak Honig erwtensoep 3 lente-uitjes, in ringetjes ...

Erwtensoep met krokante ham

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/erwtensoep-met-krokante-ham

... erwtensoep met krokante ham - erwtensoep met ham is een klassieke combinatie die niet mis kan gaan. Deze erwtensoep smaakt heerlijk op een wat koudere dag. - Verwarm de oven voor op 90 °CLeg de sneetjes rauwe ham naast elkaar op een bakplaat met bakpapier.Laat de ham ...

Sas Kookt!: Erwtensoep met munt

http://saskookt.blogspot.be/2012/10/erwtensoep-met-munt.html

... erwtensoep met munt Vroeger maakte ik regelmatig het erwtensoep met munt en chili van The Lady chooses, maar gisteren heb ik de de versie van Photo-Copy Ann geprobeerd en die beviel ons eigenlijk nog meer. Voor 4 personen heb je nodig: 1 el olijfolie 1 ui, grofgehakt 450 ...

Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/frisse-erwtensoep-met-munt-escargots-spekjes-en-rozemarijn

... Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn - Kook de erwtjes gaar in goed gezouten water en spoel ze onmiddellijk onder koud water. Mix ze met de groentebouillon en de room en kruid af met peper en zout. Bak de escargots eventjes in boter, samen met het ...

Pittige erwtensoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/erwtensoep/pittige-erwtensoep

... Pittige erwtensoep 8 personen 0 min voorbereiden 1:30 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 10 waarderingen VoorgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 25 g boter 2 uien, gesnipperd 1 eetlepel kerriepoeder 2½ liter groentebouillon 500 g spliterwten 1 knolselderij, ...

Recept voor erwtensoep - de klassieker | njam!

http://www.njam.tv/recepten/erwtensoep-de-klassieker

... maak de soep: Maak de verse erwten schoon of ontdooi de diepvrieserwten. Snijd de uien, prei en selder grof. Smelt de boter en bak ze in de pan en voeg de aromaten (tijm, laurier, knoflook) en de munt toe. Laat alles sueren of glazig worden in de vetstof. Voeg de erwten ...