Resultaten voor duiven bouillon maken

Duif met druiven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/duif-met-druiven

... Duif met druiven - Haal de ingewanden uit de duiven of koop schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Kruid de binnenkant met versgemalen peper en zout. Vul de duiven met bladpeterselie en dragon. Omwikkel elke duif met een sneetje spek. Verhit 1 el boter en olijfolie in ...

Recept voor duif met druif | njam!

http://www.njam.tv/recepten/duif-met-druif

... bereiden: Haal de ingewanden uit de duiven of koop al schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Versnijd de duif in stukken en omwikkel elk stukje borstfilet met spek. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal de druiven van hun takken en was ze. Verhit 1 el boter en olijfolie ...

Recept voor Pannenkoekje van maïs en spekjes met gebraden duifje en pittige tomatencoulis | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pannenkoekje-van-mais-en-spekjes-met-gebraden-duifje-en-pittige-tomatencoulis/

... voegen Solo Toevoegen 5 cl olijfolie Toevoegen 8 blaadjes krokante sla Toevoegen Bereidingswijze Maak de duiven schoon door de vleugels, de nekjes en de ingewanden te verwijderen. Brand de donsveertjes weg boven bijvoorbeeld een kaars. Braad de duifjes aan in een weinig maïsolie.Was en mix de tomaten, pers ze door een fijne zeef. Snipper de ui en de knoflook fijn en stoof dit aan in een weinig Solo. Voeg het tomatensap en de suiker toe en laat dit alles inkoken tot sausdikte. Voeg er de chilisaus aan toe.Doe de bloem in een mengkom en maak er een kuiltje in. Doe hierin de olie, het bakpoeder, wat peper en zout en het ei en roer alles zachtjes los. Voeg er telkens wat melk bij tot je een homogeen deeg bekomt.Schraap de maïskorrels van de kolf. Bak de spekreepjes in e ...

Duif met girolles en groentjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/duif-met-girolles-en-groentjes

... 3 minuten verder stoven. Blus met water, de balsamicoazijn, de honing en voeg de bouillon toe. Laat even opkoken. Ingrediënten 4 duiven, gefileerd 100 gr girolles (dooierzwammen) 100 gr oesterzwammen 2 el gerookt spek boter 24 sluimer erwten 1 teentje look 2½ dl water 2 el balsamico azijn 1 el gevogeltebouillon platte peterselie 1 el honing ...

Duif met erwtencrème | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/duif-met-erwtencreme

... Duif met erwtencrème - De saus: Indien u op de karkas wenst de duiven aan te bakken, kan u voor de saus de nek, en de vleugeltjes van de duif gebruiken. Dit bruint u aan in de boter. Hierbij voegt u laurier, peper, zout, selder, wortel en ui toe. U laat dit mooi aanbruinen, ...

Ontbenen en opvullen van een duif | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ontbenen-en-opvullen-van-een-duif

... mde oven van 160°C gedurende 35 à 40 min. TIP: Gebruik het karkas en de vleugeltjes om een lekkere jus te maken Ingrediënten 2 duiven boter Vulling truffelpuree foie gras gehakt ...

Cambridge recepten: Bouillon...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/bouillon.html

... Bouillon... * Maak bouillon met iets minder poeder klaar. * Week ondertussen wat bruchetta (ongeveer 2 theelepels) met heet water tot het helemaal opgelost is. * Doe dat bij de bouillon. je moet even kijken hoeveel je wilt. * Dan heb je een soort van heldere tomatenbouillon. ...

Cambridge recepten: Bouillon...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/bouillon_11.html

... Bouillon... Een mespuntje sambal oelek of iets meer als je dat lekker vindt, door je bouillon of soep. 02:14 | Labels: Bouillon, Tip | You can leave a response   ...

Kookvideo - Bouillon

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bouillon

... Bereidingswijze Snijd de groenten grof. Spoel ze met water.  Leg de soepkip in een grote kookpot met water, samen met het groentemengsel en alle kruiden.  Prik enkele kruidnagels in de uien. Zet de pot op een zacht vuurtje en laat ongeveer 3 uur trekken.  Giet de ...

Jeroen Meus - Tom Yum Goong - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tom-yum-goong

... Tom Yum Goong - Wie ooit al eens naar Thailand reisde, hield er misschien wel een pittig vakantielief met de naam Tom aan over. Deze Tom Yum Goong is een klassieke Thaise soep van garnalen en andere verse ingrediënten, zoals citroengras, laoswortel en limoen. Jeroen ...