Resultaten voor dorade op zijn geheel in de oven jeroen meus

Jeroen Meus - Dorade royale met een gevulde aardappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dorade-royale-met-een-gevulde-aardappel

... t het wat bescheidener en gebruik geitenkaas, bieslook en lente-ui om de aardappelen op te vullen. Hij geeft er een stuk gebakken dorade royale of goudbrasem bij, een vis uit de familie van de zeebrasems met zacht en smakelijk vlees. - 0. Fileer de vis of laat hem fileren bij de visboer. Verwijder de resterende graten met behulp van een pincet. 1. Was de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. 2. Haal de aardap ...

Jeroen Meus - Gegrilde dorade met tuinkruiden en citroen, geroosterde prei en paprikaharissa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-dorade-met-tuinkruiden-en-citroen-geroosterde-prei-en-paprikaharissa

... Gegrilde dorade met tuinkruiden en citroen, geroosterde prei en paprikaharissa - Vis met puree klinkt heel klassiek, maar niet volgens deze bereiding. Hier grillen we een heerlijk stuk dorade of goudbrasem op de barbecue opgevuld met tuinkruiden en citroen. Naast de ...

Recept voor Dorade in de oven met aardappeltjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/dorade-in-de-oven-met-aardappeltjes/

... eidingstijd: 50 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 dorade of goudbrasem van ong. 1,2 kg Toevoegen Enkele takjes marjolein Toevoegen 2 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 3 medium grote aardappelen Toevo ...

Dorade in de oven | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/dorade-in-de-oven

... over de vis. de vis gaat 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200°. Serveer met enkele sneden volkorenbrood. Ingrediënten 4 dorades (samen 800 gr) 2 citroenen sesamolie 4 teentjes look ½ ui 2 stukjes gember vissaus 2 kleine rode chilipepers enkele roze peperbollen enkele stengels citroengras volkorenbrood ...

Dorade in de oven met gegrilde rode paprika en pesto van courgettes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dorade-in-de-oven-met-gegrilde-rode-paprika-en-pesto-van-courgettes

... urgettes - Maak de pesto door alle ingrediënten te mixen met een staafmixer of cutter. Geef 2 dwarse sneden in de velkant van de dorades en kruid ze flink met peper en zout. Schik ze op de gegrilde paprika en zet ze 5 minuten in een oven van 230°. Schakel over op ...

Gegrilde dorade op z’n Thaïs met bruine rijst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/gegrilde-dorade-op-zn-thais-met-bruine-rijst

... Gegrilde dorade op z’n Thaïs met bruine rijst - Kook de rijst gaar in licht gezouten water. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak een papillot met de dorade, peper, het sap van ½ limoen en enkele takjes koriander. Gaar de papillot +/- 25 minuten in de oven. Verhit ...

Dorade in een zoutjasje - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/dorade-zoutjasje

... n 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisFrans bevat per portie823 kcal 66 g eiwit 62 g vet Ingrediënten 1 dorade (à 800 g) of goudbrasem 3 kg grof zout 2 eetlepels olie voor de saus: sap van 1 citroen 6 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst Bereiden Bevochtig het zout met ca. 200 ml water. Schep ca. ...

Dorade met sinaasappel en venkel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/dorade/dorade-sinaasappel-venkel

... eiden 0 min wachten waardering7.3obv 3 waarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten olijfolie 1 venkelknol, in dunne plakken 2 dorades van 500 g per stuk(schoongemaakt en geschubd) ½ bosje verse dille 1 sinaasappel 1 theelepel venkelzaad of anijszaad Bereiden Verwarm de oven voor op 210 °C.Knip voor de papillotes 4 stukken vetvrij papie ...

Gegrilde dorade met taugé en peterseliesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/dorade/gegrilde-dorade-tauge-peterseliesaus

... Gegrilde dorade met taugé en peterseliesaus 4 personen 5 min voorbereiden 20 min bereiden 30 min wachten waardering7.6obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisOverige keukens Ingrediënten 200 g taugé 25 ml rijstazijn 10 ml sojasaus 200 ml sojamelk 50 g peterseliepuree ...

Dorade met olijven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/dorade-met-olijven

... dorade met olijven - Gril de dorades en vul ze met tijm, laurier, rozemarijn en look. Leg ze in een ovenschotel en voeg er de fijngesneden sjalotten, de citroen, de witte wijn, het water, de tomaten en de visbouillon aan toe, evenals de olijven en een beetje boter. Zet ...