Resultaten voor dessert met pruimen op de barbecue

Plattekaas met pruimen, aardbeien en peperkoek

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/plattekaas-met-pruimen-aardbeien-en-peperkoek

... Plattekaas met pruimen, aardbeien en peperkoek - Geen keukenprins(es) maar toch zin in een heerlijk zoet dessert? Dan is dit dessert met platte kaas, rood fruit en peperkoek precies wat je zoekt. - Was de pruimen en verwijder de pitten. Was de aardbeien en verwijder ...

Konijnenspies op de barbecue | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/konijnenspies-op-de-barbecue

... Konijnenspies op de barbecue - Rol de konijnenfilets op in de spekreepjes en snijd ze in stukken. Snijd de pruimen in stukjes en steek telkens een stukje konijn en vervolgens een stukje pruim op een spiesje. Meng alle ingrediënten voor de saus. Grill de spiesjes en serveer ...

Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/speciale-bbq-saus-van-blauwe-pruimen

... Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen - de pruimen met het water snel laten koken. Het vlees van de pruimen mixen met kruiden. Ingrediënten 500 gr blauwe pruimen 1 bussel verse koriander 1 bussel platte peterselie een chilipepertje of 1 el sambal oelek ...

Gebak met pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebak-met-pruimen

... Gebak met pruimen - Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in ben leg er een bakpapier in. Leg de pruimen in de rum, vul aan met heet water tot ze onder staan en laat 1 uur weken. Laat de pruimen uitlekken en druk het vocht er iets uit. Klop de eieren met de ...

Dessert op de barbecue: gekarameliseerde perzik met yoghurt | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dessert-op-de-barbecue-gekarameliseerde-perzik-met-yoghurt

... dessert op de barbecue: gekarameliseerde perzik met yoghurt - Snij de perzik in twee. Verwijder de pit. Leg op een vel aluminiumfolie. Lepel boter en blonde suiker op de perzik. Sluit de papillot. Leg 10 à 15 minuten op de barbecue of in een voorverwarmde oven op 180°C. ...

Dessert op de barbecue: papillot van abrikoos en aardbei met vanilleroomijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dessert-op-de-barbecue-papillot-van-abrikoos-en-aardbei-met-vanilleroomijs

... ssert op de barbecue: papillot van abrikoos en aardbei met vanilleroomijs - Bij zomerweer halen we al snel de barbecue boven. Een dessertje op de barbecue is niet moeilijk. In een papillot bijvoorbeeld. Vul het met abrikoos en aardbei en je hebt een heerlijk zomers d ...

Dessert op de barbecue: papillot met banaan, rum en chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dessert-op-de-barbecue-papillot-met-banaan-rum-en-chocolade

... dessert op de barbecue: papillot met banaan, rum en chocolade - Dessertjes op de barbecue zijn helemaal niet moeilijk. Een papillot met banaan en chocolade bijvoorbeeld. Geen kinderen in de buurt? Voeg dan een scheutje rum toe. Snij een banaan overlangs in twee. Leg op ...

Polentadessert met pruimen en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/polentadessert-met-pruimen-en-sinaasappel

... Polentadessert met pruimen en sinaasappel - Kook het water en voeg er al roerend 65 g suiker, de curry en de polenta aan toe. Laat zachtjes koken gedurende 20 à 30 minuten. Doe de polenta in vormpjes en laat deze een dag opstijven in de koelkast. Snijd de pruimen in ...

Geroosterde kwartel met kruidige pruimen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kwartel/geroosterde-kwartel-kruidige-pruimen

... Geroosterde kwartel met kruidige pruimen 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HoofdgerechtGevogelteFrans Ingrediënten 4 kwartels (elk circa 175 g) 2 eetlepels extra vergine olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst ...

Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-kalkoenbout-met-pruimen-en-gehakt

... Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt - Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt - Snij de pruimen in stukken en meng ze met het gehakt de porto en de cognac.Ontbeen de kalkoenbillen maak in de 2 dikste helften een inkeping.Vouw ze open en leg er het gehaktmengsel ...