Resultaten voor dagelijkse zomerkost soep

Dagelijkse Zomerkost - Toast met gemarineerde zalm en citrusdrank - Jeroen Meus

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/toast-met-gemarineerde-zalm-en-citrusdrank

... dagelijkse Zomerkost: Toast met gemarineerde zalm en citrusdrank - Soms kan eenvoudig heel erg lekker zijn: een snelgemaakt citrusdrankje met een toast en in citrus gemarineerde zalm. Een zomerse variatie op de Scandinavische gravad lax. - De agrumdrank Pers de citroen, ...

Dagelijkse Zomerkost - Brochette van merguez met een tomaten- en couscoussalade - Jeroen Meus

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/brochette-van-merguez-met-een-tomaten-en-couscoussalade

... dagelijkse Zomerkost: Brochette van merguez met een tomaten- en couscoussalade - Nodig maar wat vrienden uit voor dit eenvoudige maar superlekkere gerecht op de barbecue: brochettes van merguez en couscous met veel groenten en een koude dipsaus. - De saus Verwarm een sc ...

Jeroen Meus - Bakso soep - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/bakso-soep

... Bakso soep - Als je ziek bent, genees je met deze soep onmiddellijk. Jeroen maakt de betere versie van de instantnoedels die je op het vliegtuig kan eten. Een oosterse soep met verrukkelijke gehaktballetjes en noedels. Een festijn aan smaken. - De bouillon Zet een grote ...

Jeroen Meus - Soep van zoete aardappel met krab - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-van-zoete-aardappel-met-krab

... soep van zoete aardappel met krab - Een soep met garam masala kan niet anders dan hartverwarmend zijn. De bereiding van deze oosterse soep is supereenvoudig: vul de pot met heerlijke ingrediënten zoals bataat, paprika, gember, limoenblaadjes, groentebouillon en currypo ...

Jeroen Meus - Soep van bouchot mosselen met miso en zeekraal - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-van-bouchot-mosselen-met-miso-en-zeekraal

... soep van bouchot mosselen met miso en zeekraal - Klein maar fijn én boordevol smaak. Bouchot mosselen zijn een echte delicatesse. Jeroen gebruikt het vocht van deze smaakvolle mosseltjes als basis voor een Japanse soep met miso, een pasta van gefermenteerde sojaboontje ...

Jeroen Meus - Soep met wintergroenten en gerookte makreel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-met-wintergroenten-en-gerookte-makreel

... soep met wintergroenten en gerookte makreel - Typische grondgroenten als rapen, schorseneren, prei en witloof combineren perfect met een smaak uit de zee, zoals gerookte makreel. Het bewijs? Deze superlekkere soep! - 0. Ontdooi en verwarm de bouillon. Het recept om zelf ...

Jeroen Meus - Soep van koolrabi met pesto van waterkers en walnoten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-van-koolrabi-met-pesto-van-waterkers-en-walnoten

... soep van koolrabi met pesto van waterkers en walnoten - Zondagse soep was bij Jeroen thuis soep waar een beetje room in zat. Zoals deze soep van koolrabi, een minder bekende groente. Jeroen werkt ze af met een pesto van waterkers. Omdat zowel koolrabi als wate ...

Jeroen Meus - Soep met courgette en basilicum - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-met-courgette-en-basilicum

... soep met courgette en basilicum - Een eenvoudige courgettesoep wordt speciaal door er toastjes met zachte geitenkaas bij te geven. Le Larry leent zich hier perfect voor.De soep wordt prachtig groen door basilicum en spinazie apart tot puree te koken en vlak voor het mix ...

Jeroen Meus - Soep van groene kool met beenham - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-van-groene-kool-met-beenham

... soep van groene kool met beenham - Groene kool of savooikool is een van de oudste koolsoorten, en volgens Jeroen ook de mooiste groente die er bestaat. Hij maakt er een winterse kom soep mee, afgewerkt met fijngesneden beenham. - Verwarm de groentebouillon. Een recept o ...

Jeroen Meus - Chili con carne soep - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/chili-con-carne-soep

... Chili con carne soep - Gehakt, rijst, bonen en veel pittige specerijen zijn traditionele ingrediënten van een Mexicaanse chili con carne. Jeroen gebruikt ze om een pittige soep te maken met diezelfde typische smaak. - 0. Verwarm de groentebouillon. Je kan ook zelf een ...