Resultaten voor dagelijkse kost rog in het zuur

Jeroen Meus - Toastjes met rog in 't zuur en frisse cottage cheese - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toastjes-met-rog-in-t-zuur-en-frisse-cottage-cheese

... Toastjes met rog in 't zuur en frisse cottage cheese - Jeroen maakt een typisch ‘familie Meus-hapje’ en tegelijk is het ook een klassieke bereiding uit de oude doos. Werk in twee ‘shiften’ want tussendoor moet de bereiding met rogvleugel een nachtje ...

Witloof met zoet-zuur en kipblokjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gewokt-witloof-zoet-zuur-met-kipblokjes-rijst

... Gewokt witloof, zoet-zuur met kipblokjes, rijst - Witloof is een heel veelzijdige groente die je op verschillende manieren kan klaarmaken. Gestoofd, in de oven, maar ook gewokt. Met dit recept maak je een Belgische versie van de klassieker kip zoet-zuur met rijst. - Snijd ...

Zoet-zuur-zoute tomaatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zoet-zuur-zoute-tomaatjes

... Zoet-zuur-zoute tomaatjes - Neem een niet al te grote steelpan in metaal en smelt de kristalsuiker met wat water op een klein vuur. Roer niet, maar 'wals' af en toe met de pan. Zodra de karamel aan de kant van de pan lichtjes begint te verkleuren, voeg je het citroensap ...

Sardines in het zuur - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/sardines/sardines-zuur

... Sardines in het zuur 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 1 kg sardines, schoongemaakt bloem 10 eetlepels extra vergine olijfolie 3 eetlepels rozijnen 2 uien, gesnipperd 300 ml ...

Hondshaai zoet-zuur met nasi goreng

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hondshaai-zoet-zuur-met-nasi-goreng

... Hondshaai zoet-zuur met nasi goreng - Nasi goreng met een Belgische twist? Probeer dan zeker deze versie met hondshaai, een bijzonder lekkere vis die door onze vissers gevangen wordt. - Kook de rijst gaar in de water met het bouillonblokje.Meng de ketchup met het gemberpoeder ...

Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/opgelegde-groenten-in-het-zuur-wortel-augurken-radijzen-en-bloemkool

... Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool - Sofie komt elke week koken bij een vriend thuis. Deze keer is ze te gast bij Sam De Bruyn. Sam is grote fan van bokalen. Sofie leert hem hoe hij zelf groenten moet opleggen en inmaken.  Maak de ...

Jeroen Meus - Moelleux met sinaasappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/moelleux-met-sinaasappel

... Moelleux met sinaasappel - Zoet en zuur gaan perfect samen. Dat bewijst deze moelleux met sinaasappelsiroop. Om het helemaal speciaal te maken, wordt de moelleux in een halve sinaasappel gegoten en gebakken op de barbecue. - Verwarm de barbecue voor op 230 °C.Smelt de boter ...

Jeroen Meus - Salade met boschampignons en roggecroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-boschampignons-en-roggecroutons

... Salade met boschampignons en roggecroutons - Dit is een gerecht waar Jeroen écht van houdt: een koud-warme vegetarische salade met boschampignons en knapperige korstjes. Aards, warm, zoet en een beetje zuur. - 0. Maak de boschampignons schoon. 1. Smelt een klont boter in ...

Jeroen Meus - Eieren pocheren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/eieren-pocheren

... Eieren pocheren - Met een beetje oefening kan je een ei perfect pocheren. - 0. Kies een hoge kookpot om de eieren te pocheren (garen in vocht dat onder het kookpunt blijft). Hoe hoger de pot, hoe makkelijker je resultaat krijgt. 1. Vul de pot voor 3/4 met water en breng ...

Jeroen Meus - Beurre blanc - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/beurre-blanc

... Beurre blanc - De ‘beurre blanc’ is een botersaus waarvoor je een basis of reductie moet bereiden. Deze ‘reductie’ kan je ook gebruiken om andere sauzen te bereiden, zoals bv. Hollandaise. Een overschot van de reductie kan je invriezen om later te ...