Resultaten voor confituur van ananas

Carpaccio van ananas met gezouten karamelijs en munt | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-ananas-met-gezouten-karamelijs-en-munt

... Carpaccio van ananas met gezouten karamelijs en munt - Een heerlijk en eenvoudig zomers dessert met lekkere ijs en zoete ananas! Schil de ananas en snij in flinterdunne schijfjes. Plaats op een ijskoud bord. Verbrijzel het speculooskoekje. Snij de munt fijn. Schep twee ...

Biscuit met ananas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/biscuit-met-ananas

... Biscuit met ananas - Klop de eieren met de suiker tot een vaste schuimige massa. Spatel de bloem er traag door. Giet het geheel in een ronde vorm en bak gedurende 40 minuten op 170 graden. Snijd de biscuit in twee. Besprenkel met de likeur en sap van ananas aan beide zijden, ...

Gegrilde Ananas met pistachenoten recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/gegrilde-ananas-met-pistachenoten/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten120 milliliter Sinaasappelsap 3 eetlepel Honing 120 gram Fijne Kristalsuiker 1 stuk Ananas 500 milliliter Slagroom 50 gram Pistachenoten 2 takje Munt  Dit recept is geschreven voor 6 porties. Dit ...

Superfood Sunday: Ananas mousse - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/ananas-mousse/

... Superfood Sunday: ananas mousse Jaaa, de Superfood Sunday is weer terug van weggeweest! Dit keer met een super ananas mousse recept. Of nouja, dit recept is zo simpel, dat ik het eigenlijk geen recept meer kan noemen... Deze ananas mousse maak je namelijk met slechts één ...

Banaan en ananas op de BBQ | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/banaan-en-ananas-op-de-bbq

... Banaan en ananas op de BBQ - Steek de barbecue aan en zet de rooster op de hoogste stand. Wacht tot de kolen wit zien. Geef de bananen 2 insnijdingen in de lengte. Leg de gekerfde bananen op de barbecue. Snij de ananas in schijven van 2 cm. Leg de schijven op de barbecue. ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...

Ananas-kokosijsje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ananas-kokosijsje

... Ananas-kokosijsje - Doe alle ingrediënten in de blender. Mix, giet in vormpjes en laat minstens 4 uur opstijven in de diepvriezer. Ingrediënten 400 gr verse ananas in blokjes gesneden 60 ml melk 60 ml kokosmelk 150 ml vers sinaasappelsap 2 el suiker 50 gr kokosrasp ...

Recept voor tropical dream: smoothie met ananas en kokos | njam!

http://www.njam.tv/recepten/tropical-dream-smoothie-met-ananas-en-kokos

... bereiden: Snijd de banaan en de ananas in blokjes en blend samen met de kokosmelk en honing tot een smeuïge smoothie. Ingrediënten 1 banaan 1/4 verse ananas 200 mlkokosmelk 2 klhoning ...

Jeroen Meus - Confituur van perziken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/confituur-van-perziken

... confituur van perziken - Zelfgemaakte confituur smaakt heerlijk bij de boterham en is het ideale onderdeel voor het ontbijt. Met een flinke schep plattekaas met muesli en confituur kan je met de nodige energie aan de dag beginnen. - Voor de confituur Spoel de perziken en ...

Recepten - Hartige pannenkoek met spinazie en rolbiscuit met ananas

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Hartige_pannenkoek_met_spinazie_en_rolbiscuit_met_ananas

... biscuit warm. Haal het uit de oven en stort het omgekeerd op een handdoek. Verwijder het bakpapier en strijk de bovenzijde in met confituur. Rol de biscuit zo snel mogelijk op, warm gaat het namelijk veel makkelijker. Bestrijk ook de buitenzijde met confituur en haal de rol door de amandelen. Verlaag de oven tot 170°C en laat de ananas uitlekken. Leg het fruit op een rooster en laat goudbruin bakken in de oven. Doe voor de pannenkoeken de eieren, het zout en de suiker bij de bloem. Meng er beetje bij beetje de melk door. Zo kan je makkelijker de klonters loskloppen. Doe er een scheutje olie bij. Laat de room inkoken, gekruid met wat peper, zout en nootmuskaat. Snijd de spinazie met het mes en voeg ze bij de ingedikte room. Warm nog even door. Bak pannenkoekjes van het deeg. Leg in het midden een strook spinazie en leg er gesneden eitjes op. Rol de pannenkoekjes op. Recept: Geert Van Der Bruggen ...