Resultaten voor chocolade saus jeroen meeus

Vanille-ijs met 3 soorten chocolade en koekjescrumble | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/vanille-ijs-met-3-soorten-chocolade-en-koekjescrumble

... Vanille-ijs met 3 soorten chocolade en koekjescrumble - Mix de koekjes in een blender. Smelt de melk chocolade au bain marie. En trek met een verfborstelje strepen op bakpapier. Strooi er de witte chocolade schilfers op en laat hard worden in de koelkast. Breng de melk ...

Chocolademousse | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/chocolademousse

... Chocolademousse - Smelt de chocolade au bain marie. Klop ondertussen de eigelen samen met de suiker tot een wit geheel. Roer er de gesmolten chocolade onder. Klop het eiwit stijf en spatel dat heel voorzichtig met een vloeiende beweging onder de chocolade. Klop de room ...

Jeroen Meus - Tiramisu met chocolade en banaan - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/tiramisu-met-chocolade-en-banaan

... Tiramisu met chocolade en banaan - jeroen gebruikt geen alcohol in deze tiramisu, maar wel chocolade en bananen. Het is een lekkere variatie op het klassieke Italiaanse dessert die vooral chocoladeliefhebbers zullen appreciëren. - Splits 2 eieren. Klop 1 volledig ei, ...

Chocolademousse - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/chocolademousse

... d: 15 September 2011 5 of 5 stars 1 5 5 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: eieren (gesplitst) : 3 fondant chocolade : 100 gr suiker : 50 gr room : 125 ml Directions: 1. Smelt de chocolade au bain marie. 2. Klop ondertussen de eigelen samen met d ...

Recept Jeroen Meus - choco maken - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Jeroen-Meus/Choco-maken/264

... odigdheden • 2 dl melk2 dl melk • 10 eetlepels suiker10 eetlepels suiker • 250 gram boter250 gram boter • 100 gram zwarte chocolade100 gram zwarte chocolade Werkwijze Laat de chocolade smelten in de melk en laat afkoelen. Breng de gesmolten chocolade met de ove ...

Jeroen Meus - Witte chocolademousse met een pistachesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/witte-chocolademousse-met-een-pistachesaus

... Witte chocolademousse met een pistachesaus - De witte chocolademousse van jeroen is een klassieker waarvan het recept al heel lang meegaat. Hij combineert de witte chocolade met een scheutje sinaasappellikeur, twee smaken die uitstekend samen gaan.Deze keer werkt hij d ...

Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes

... Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte choco ...

Chocolade paaseitjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocolade-paaseitjes

... chocolade paaseitjes - Snijd de eitjes in de lengte in twee en droog ze goed uit. Giet er de gesmolten chocolade in en giet ze er onmiddellijk weer uit, zo bekom je een laagje chocolade. Vul dan de eitjes met de chocolade naar keuze. Laat de eitjes een nacht in de koel ...

Chocolademedailles | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademedailles-0

... Chocolademedailles - Smelt 400 g chocolade callets in een steelpan op het lichtste vuur tot 45°C. Haal de pot van het vuur en voeg kleine porties chocolade callets toe. Roer ze door de warme chocolade tot de temperatuur gezakt is tot 30°C. Giet de chocolade in de vor ...

Jeroen Meus - Ganache - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ganache

... Ganache - jeroen toont hoe je snel en makkelijk ganache maakt. Ganache is een zachte chocolade botercrème. De lopende crème kan je ook gebruiken als topping voor taarten of cakes. Als je het laat optsijven in de koelkast, kan je het gebruiken als vulling voor chocola ...