Resultaten voor chocolade roomijs

Ice Cappuccino | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ice-cappuccino

... s  Giet er de sterke expresso over.  Spuit er een dot slagroom op. Werk af met "Choco Cappuccino Sweet Mix".  Versier met twee chocolade stokjes of wat cacaopoeder.  Ingrediënten 1 sterke espresso 2 bollen Straciatella roomijs (Sofie Dumont) 2 chocolade stokjes 100 ml room Choco cappuccino Sweet Mix cacaopoeder ...

Strudel van aardbeien met roomijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/strudel-van-aardbeien-met-roomijs

... Strudel van aardbeien met roomijs - Aardbeien schoonmaken en doormidden snijden. Filodeeg openleggen (dubbel plooien voor de sterkte), instrijken met de gesmolten boter en bestrooien met de kristalsuiker. De aardbeien in het midden van het filodeeg schikken op een rijtje ...

Crème anglaise met abrikozen en dadels | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/creme-anglaise-met-abrikozen-en-dadels

... ijd de dadels en abrikozen, koriander (of basilicum) in julienne. Voeg toe aan de anglaise saus. Serveer de saus met een bolletje chocolade roomijs en strooi er de amandelschilfers over. Ingrediënten 8 eierdooiers 1 l melk 1 vanillestokje 4 el amandelschilfers 12 dadels 200 gr suiker 8 gedroogde abrikozen koriander chocolade roomijs ...

Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sabayon-van-limoncello-met-aardbeien-en-chocolade-ijs

... Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs - Snijd de aardbeien in vieren, voeg het sap, de muntblaadjes en suiker toe. Klop de sabayon luchtig. Leg de aardbeien in diepe borden, verdeel er de sabayon over, strooi er wat bloemsuiker over en gratineer met de ...

Bananenroomijs zonder ijsmachine | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bananenroomijs-zonder-ijsmachine

... onder ijsmachine - Pel en snij de bananen in stukken. Steek een paar uur in de diepvries. Doe de diepgevroren banaan samen met de chocolade en de melk in een cutter.  Cutter tot roomijs. Werk af met gehakte pinda’s, speculaas en stukjes chocolade. Ingrediënten 4 bananen 50 g donkere ch ...

Recept voor brownie taartje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/brownie-taartje

... Bereiden: Smelt de chocolade en de boter au bain marie. Klop de eieren met de suiker tot een witte massa. Meng de gesmolten chocolade onder het eimengsel. Spatel de gezeefde bloem, het zout en de fijngehakte noten onder het mengsel. Doe in bakvormpjes, ca. 5cm hoog en ...

Mousse van stoofperen met roomijs - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/stoofperen/mousse-stoofperen-roomijs

... Mousse van stoofperen met roomijs 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 15 min wachten waardering7.6obv 12 waarderingen NagerechtVegetarischHollands bevat per portie270 kcal 2 g eiwit 8 g vet 43 g koolhydraten Ingrediënten 6 halve (koude) gestoofde peertjes (blik) ...

Recept voor Chocolade eggnogg met muskaatnootroomijs | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/chocolade-eggnogg-met-muskaatnootroomijs/

... Nagerecht Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 80 g pure chocolade Toevoegen 20 g ongezoet cacaopoeder Toevoegen 6 eieren Toevoegen 1 dl bruine rum Toevoegen 85 ml melk Toevoegen 125 ml roo ...

Millefeuille van bosaardbeien met tagada-roomijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/millefeuille-van-bosaardbeien-met-tagada-roomijs

... sem en de opgeklopte room. Giet op een platte schotel en stop in de diepvries. Snijd tot slot rechthoekjes van de mousse. Voor de chocoladebodem: Smelt de drie chocolades afzonderlijk au bain-marie. Smeer ze uit op een bakplaat en bewaar in de koelkast. Snijd in afzonderlijke plakjes ter grootte van de mousse. Voor de banketbakkersroom: Breng de melk en de room aan de kook met de kaneel- en vanillestokjes. Klop de eidooiers op met de suiker en de cassonade en voeg op het laatst de maïzena toe. Giet de melk en de room op de ...

Chocolade ijs met sinaasappelsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/chocolade/chocolade-ijs-sinaasappelsaus

... llands bevat per portie355 kcal 4 g eiwit 12 g vet 59 g koolhydraten Ingrediënten 75 g witte basterdsuiker 2 sinaasappels 300 ml chocolade-roomijs 1 eetlepel krokant Bereiden Doe de suiker met 2 eetlepels water in een kleine pan met een dikke bodem. Verwarm de suiker op een zacht vuur tot een roodbruine siroop ontstaat. Pers intussen 1 sinaasappel uit. Roer van het vuur af voorzichtig het sinaasappelsap door de hete ...