Resultaten voor chocolade moes

Nini Bellini | VTM Koken

https://koken.vtm.be/jamies-food-escapes/recept/nini-bellini

... Nini Bellini - Je maakt deze cocktail best net voor je hem opdient en waar je vrienden bij zijn. Halveer je perziken, haal de pitten eruit en gooi ze dan in een blender om ze tot moes te vermalen. Doe er nog wat water bij indien nodig en giet het verkregen moes in een kan. ...

Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes

... Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade ...

Chocolade paaseitjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocolade-paaseitjes

... chocolade paaseitjes - Snijd de eitjes in de lengte in twee en droog ze goed uit. Giet er de gesmolten chocolade in en giet ze er onmiddellijk weer uit, zo bekom je een laagje chocolade. Vul dan de eitjes met de chocolade naar keuze. Laat de eitjes een nacht in de koelkast ...

Chocolademedailles | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademedailles-0

... Chocolademedailles - Smelt 400 g chocolade callets in een steelpan op het lichtste vuur tot 45°C. Haal de pot van het vuur en voeg kleine porties chocolade callets toe. Roer ze door de warme chocolade tot de temperatuur gezakt is tot 30°C. Giet de chocolade in de vorm ...

Ijsje met chocolade | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ijsje-met-chocolade

... Ijsje met chocolade - Neem een bain-marie en laat de chocolade rustig smelten. Bij voorkeur gebruik je kleine bolletjes chocolade, want die smelten meer geleidelijk. Belangrijk is dat de chocolade niet warmer wordt dan 36 graden (lichaamstemperatuur). Als je de chocolade ...

Appel recepten - Appelkwark met krokante sesamzaadjes - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/kwark/appelkwark-krokante-sesamzaadjes

... Appelkwark met krokante sesamzaadjes 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 13 waarderingen NagerechtVegetarischHollands bevat per portie205 kcal 13 g eiwit 4 g vet 29 g koolhydraten Ingrediënten 1 appel, fijngeraspt 50 ml appelsap ...

Aardbeien in witte chocolade | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aardbeien-in-witte-chocolade

... Aardbeien in witte chocolade - Werk steeds met kleine hoeveelheden chocolade. Snij de chocolade in kleine stukjes en doe in een pot. Zet de pot in een bain marie en smelt de witte chocolade. Regelmatig roeren zodat de chocolade gelijkmatig op een laag vuurtje smelt. De ...

Chocoladesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus

... Chocoladesaus - Verwarm de chocolade samen met de room in een pot. Blijf roeren met de garde om het aanbranden van de chocolade te vermijden. Giet de nog warme chocolade over lekker vanille-ijs. Ingrediënten 2 dl room 150 gr pure chocolade ...

Mousse van Ricard en witte chocolade met framboos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/mousse-van-ricard-en-witte-chocolade-met-framboos

... Mousse van Ricard en witte chocolade met framboos - Doe de Ricard in een kookkommetje en laat het verwarmen. Voeg de chocolade toe en laat smelten. De room kloppen we licht op, we voegen geen suiker toe omdat witte chocolade al zoeter is als andere chocolade . Eens de chocolade ...

Chocolademilkshake | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademilkshake

... Chocolademilkshake - Smelt de chocolade samen met de room in een pot. Giet de melk in een kom en doe er het chocolade-ijs bij. Giet daarover de gesmolten chocolade en zet er kort de mixer in. Serveer in een glas met een rietje. Werk eventueel af met slagroom en chocola ...