Resultaten voor bruscetta met tomaat

Bruscetta van zelfgebakken brood | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bruscetta-van-zelfgebakken-brood

... bruscetta van zelfgebakken brood - Doe alle ingrediënten voor het brood in de broodmachine en zet aan. Snijd een mooie snede van het brood. Smeer dit in met olijfolie en bak in de pan. Snijd de tomaat in kleine blokjes. Snij een teentje look in 2 en smeer het brood ermee ...

Bruscetta met feta | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruscetta-met-feta

... bruscetta met feta - Ontpit en ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes. Meng ze met de fijngesneden look en de fijngesnipperde basilicum, voeg olijfolie toe en kruid alles met peper en zout. Rooster een grote snee brood. Besprenkel het nog warme brood met olijfolie, verdeel ...

Bruscetta met ganzenleverterrine | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruscetta-met-ganzenleverterrine

... bruscetta met ganzenleverterrine - Rooster de sneetjes brood. Maak de radicchio schoon en snijd het in reepjes. Stoof hem beetgaar in olijfolie extra vergine, blus met enkele druppels Aceto balsamico. Karamelliseer met een soeplepel vijgensiroop (mag ook met Loonse of Luikse ...

Recept voor maaltijdsoep met spelt en linzen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/maaltijdsoep-met-spelt-en-linzen

... t en droge mix toe. Laat minstens anderhalf uur klein vuurtje zachtjes pruttelen. Bak de prosciutto blokjes in olijfolie. maak de bruscetta: Besprenkel het brood met olijfolie en grill. werk af : Schep de soep in de borden, werk af met de Prosciutto, rozemarijn, enkele druppeltjes olijfolie en vers gemalen zwarte peper. wijnsuggestie: montefalco perticaia - heeft een granaatkleur en een rijp boeket van rood fruit en confituur (voor meer recepten van Peppe Giaco ...

Recept voor antipasti | njam!

http://www.njam.tv/recepten/antipasti

... e Caprese: 1 stukje buffelmozzarella 1 schijfje tomaat 1 scheutje olijfolie 1 tlpijnboompitten 1 snuifje zout met oregano voor de bruscetta al pomodori: 2 sneetjes focaccia met rozemarijn 1 tomaat in kleine blokjes 1/2 teentje fijngesnipperde knoflook 2 fijngesneden ba ...

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-coeur-de-boeuf-tomaat-met-olijfolie

... Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie - Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik de tomaat onmiddellijk in ijskoud water om het pellen makkelijk te maken.  Pel de tomaat.  Snij de tomaat vervolgens ...

Recepten - Bruscetta met kalfsgebraad, salade en salsa van paprika

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bruscetta_met_kalfsgebraad_salade_en_salsa_van_paprika

... Bereidingswijze Snijd de rode paprika's overlangs in 4 delen. Verwijder de pitten en leg de stukken op de velkant in een hete grillpan. Laat de paprika's goed schroeien tot ze net niet zwart zien. Doe ze over in een plastiek zakje. Door de warme van de paprika's zal het ...

Steaksandwich met tomaat en mosterd | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/steaksandwich-met-tomaat-en-mosterd

... Steaksandwich met tomaat en mosterd - Verwarm een grillpan met olijfolie en bak er de steak 2 minuten per kant in. Smeer intussen olijfolie, balsamico en de mosterd op 4 sneetjes brood en beleg ze met sjalot, tomaat en rucola. Sprenkel een beetje balsamico over de tomaat. ...

Boerenomelet met tomaat en Danish blue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/boerenomelet-tomaat-danish-blue

... Boerenomelet met tomaat en Danish blue 1 persoon 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 1 waardering LunchgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 3 eieren 3 eetlepels melk 1 pak Honig Mix voor Roerei met tuinkruiden 1 tomaat, in plakjes boter ...

Tomaat ricotta taartjes - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/tomaat-ricotta-taartjes/

... tomaat ricotta taartjes Heerlijk zomers en fris. Zo zou ik deze tomaat ricotta taartjes omschrijven. Lekker als voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht. Gewoon met een kleine groene salade erbij. Instructies Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd het bladerdeeg in 5 gelijke ...