Resultaten voor brandade de morue

Brandade de morue | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/brandade-de-morue

... brandade de morue - Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Leg ze in een kookpot met koud water, samen met de look en laat koken tot ze zacht zijn. Giet melk in een andere kookpot en leg de vis erin. Voeg visbouillon, tijm en laurier toe en laat 5 à 6 mi ...

Recept voor brandade van schelvis | njam!

http://www.njam.tv/recepten/brandade-van-schelvis

... bereiden: maak de brandade: Fileer de schelvis en spoel af onder koud stromend water. Kook de aardappelen 15 minuten in gezouten water. Pers de knoflook uit boven de aardappelen en doe de visfilets erbij. Laat nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Giet het kookvocht af e ...

Recepten - Brandade van roodbaars en knolselder

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Brandade_van_roodbaars_en_knolselder

... e oven (150°C) en laat 30 minuten zachtjes sudderen. Haal de pan uit de oven. Voeg de room toe en meng goed tot een grove puree (brandade). Plaats de visfilets erop, bestrijk ze met wat olijfolie en plaats de ovenschotel terug 10 minuten in de oven tot de vis juist g ...

Brandade van kabeljauw | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brandade-van-kabeljauw

... brandade van kabeljauw - Stoom de aardappelen gaar gedurende 3 minuten op 120 graden. Leg de vis in een diepe schaal en kruid hem met peper en zout en PH Viskruiden. Leg de aardappelen erbij en overgiet het geheel met soya melk. Zet alles gedurende 2 minuten op 120 gr ...

Recept Piet Huysentruyt - camargue: brandade van zeebaars en tellines - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/Camargue-brandade-van-zeebaars-en-tellines/2211

... Camargue: brandade van zeebaars en tellines Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 200 gram zeebaarsfilet200 gram zeebaarsfilet • 200 gram tellines (of venusschelpjes)200 gram tellines (of venusschelp ...

Brandade met kabeljauw | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/brandade-met-kabeljauw

... brandade met kabeljauw - Breng de krielaardappelen (met de schil) aan de kook. Snij pommes chateaux (of tonnetjes) van de grote aardappelen en kook in water met de saffraandraadjes en een snuifje zout. Snij sliertjes van de courgette met behulp van een mandoline en bl ...

Brandade met mosselen en kabeljauw | VTM Koken

http://koken.vtm.be/taste/recept/brandade-met-mosselen-en-kabeljauw

... boter toe, zet het vuur veel lager en mix. Zorg dat de saus niet meer kookt! Smaak af met peper.  Decoreer het bord. Plaats wat brandade op een warm bord. Leg er wat mosseltjes tussen. Lepel saus op de mosseltjes. Werk af met een mosseltje in de schaal, wat van de v ...

Recepten - Loungy broodhapjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Loungy_broodhapjes

... Bereidingswijze Schil voor de brandade de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Verwijder het harde hart van de venkel en snijd de rest ook in kleine blokjes. Stoof de aardappelen in olijfolie. Voeg na een tweetal minuten ook de venkel toe. Kruid met peper en zo ...

Jeroen Meus - Brandade van kabeljauw met spinazie, wittewijnsaus en grijze garnalen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/brandade-van-kabeljauw-met-spinazie-wittewijnsaus-en-grijze-garnalen

... an vermout en witte wijn. de krokante bladerdeegstengels met parmezaan geven dit tussengerecht meteen een feestelijke toets! - de brandade en groenten Pel de garnalen en houd de pantsers bij in een kommetje.Verwarm de melk in een hoge (saus)pan. Doe er de steranijs, e ...

Brandade van kabeljauw, carpaccio van coquille, gepocheerd ei, crumble van spek en schuimpje van comtékaas | Hobbykok van Vlaand

http://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/brandade-van-kabeljauw-carpaccio-van-coquille-gepocheerd-ei

... io te snijden) en snij vervolgens fijne sneetjes van de coquilles Dressering: Neem een dresseerring. Vul die ring voor 3/4 met de brandade. Leg er vervolgens de carpaccio van coquille op en leg daarop het gepocheerd eitje. Doe een klein beetje fleur de sel en gemalen ...