Resultaten voor bouletten jeroen meus

Bouletten met huisgemaakte samoeraisaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouletten-met-huisgemaakte-samoeraisaus

... zoek naar een lekker en eenvoudig hapje? Bak gehaktballetjes en serveer die met zelfgemaakte samouraisaus! Lekker pittig! Voor de bouletten:Meng het gehakt met de melk, één fijngesneden ui, fijngesneden oregano en geperste look. Kruid met peper en zout. Voeg paneermeel toe en meng tot een stevige massa. Rol tot balletjes. Bak de gehaktballen in een ...

Bouletten met puree en gruyère | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouletten-met-puree-en-gruyere

... bouletten met puree en gruyère - Kook de aardappelen in gezouten water en rasp de muskaatnoot erover. Voeg wat gruyère, 2 eetlepels paneermeel, een gehakte ui, 2 eieren, geraspte muskaatnoot en wat peper en zout toe aan het gehakt. Was de kruiden en dep ze droog. Verwijder ...

ALDI België - Bouletten in TomatensoÃ?Ÿe und KartoffelpÃ?¼ree

http://nl.aldi.be/aldi_bouletten_in_tomatensosse_und_kartoffelpueree_605.html

... Ingrediënten 1 kg gehaktballetjes in tomatensaus BISTRO'VITE® 600 g aardappelpuree ALL SEASONS® 4 blaadjes basilicum Bereidingswijze Verwarm de gehaktballetjes met tomatensaus zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm de aardappelpuree zoals aangegeven op de verpakking. ...

Bouletten met huisgemaakte samoeraisaus en Chocolade-Espressotaart | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouletten-met-huisgemaakte-samoeraisaus-en-chocolade-espressotaart

... aus gemaakt? Lekker met bouletjes. Nog zo'n topper is de chocolade-espressotaart van Sofie en Jo. Zeker eens prob eren.  Voor de bouletten en samoeraisaus: meng het gehakt met de melk, één fijngesneden ui, fijngesneden oregano en geperste look. Kruid met peper en zout. Voeg paneermeel toe en meng tot een stevige massa. Rol tot balletjes. Bak de gehaktballen in ee ...

Jeroen Meus - Echte Belgische frieten met boulet special - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/echte-belgische-frieten-met-boulet-special

... el door. 5. Pel en snipper de helft van de uien. Meng de gesnipperde ui met het gehakt met een vork. 6. Maak je handen nat en rol bouletten van het gehakt. Leg de bouletten in een stoommandje. 7. Breng water aan de kook en stoom de bouletten 15 tot 20 minuten boven het kokende water. 8. Verhoog de temperatuur van de friteuse tot 175 °C. 9. Snijd de bouletten kruiselings in tot bijna op de bodem en frituur ze in 2 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 10. Bak de frieten in meerdere porties ongeveer 4 minuten in het frietvet. Laat ze uitlekken op keukenpapier en strooi er zout over. 11. Pel en snipper de resterende ui. 12. Doe mayonaise, ketchup en ui op de boulet. 13. Doe de frieten in een puntzak en bestrooi met zout. Serveer ze met een boulet. ...

Jeroen Meus - Gehaktballen met kaas en spitskoolstoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gehaktballen-met-kaas-en-spitskoolstoemp

... r opnieuw te variëren. In de gehaktballen verwerkt jeroen een protie geraspte kaas en de ster van de stoemp is een spitskool. De bouletten worden eerst gestoomd, waardoor ze sappig blijven. Nadien krijgen ze in de braadpan een goudbruin korstje - 0. 1. 2. Pel de ui en snij hem in matig fijne stukjes. 3. Snij de spitskool overlangs in twee en verwijder de harde kern die onderaan zit. Snij de groente grof. 4. Smelt een klont boter ...

Jeroen Meus - Hamburger met stoemp van waterkers en gebakken ui - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hamburger-met-stoemp-van-waterkers-en-gebakken-ui

... ukenmachine.Was je handen, want voor het prepareren van een lekkere hamburger zijn ze het allerbeste keukengerei. Rol eerst dikke bouletten van het gehakt en plet die tot mooie, dikke hamburger. Bak de hamburgers in de gesmolten boter.Giet de aardappelen af en plet ze met een scheutje melk, een klontje boter en een eierdooier tot puree. Kruid met een snuifje zout.Spoel de bussels waterkers. Laat de groente uitlekken en snijd ze grof. Gebruik gerust ook de fijnste steeltjes.Voeg de snippers waterkers toe en roer ze door de warme puree. Het groen zal meteen een beetje garen. Kruid met een snuifje nootmuskaat.Serveer de hamburger met de puree van waterkers en gebakken ui. Geef er eventueel nog een toefje mosterd bij. ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...