Resultaten voor bouillabaisse pascale naessens

Recept Pascale Naessens - vis met groene curry - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/Vis-met-groene-curry/185

... Vis met groene curry Chef: pascale naessens Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Zeevruchten Aantal personen: 4 4 4 Benodigdheden • 4 kabeljauwhaasjes4 kabeljauwhaasjes • 2 eetlepels groene curry2 eetlepels groene curry • 1 glas wijn1 glas wijn • 15 kerstomaat ...

Recept Pascale Naessens - tonijn met groene asperges en zeewier - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/TONIJN-MET-GROENE-ASPERGES-EN-ZEEWIER/1042

... TONIJN MET GROENE ASPERGES EN ZEEWIER Chef: pascale naessens Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 150 gram (per persoon) tonijn150 gram (per persoon) tonijn • 6 groene asperges6 groene asperges • 1 vel nori(ze ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum balsam ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 Directi ...

Dessert met speculaas - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/dessert-met-speculaas

... Dessert met speculaas By: pascale naessens Gepubliceerd: 27 September 2011 5 of 5 stars 2 5 5 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: speculaas : 250 gr boter : 75 gr Philadelphia natuur : 1 potje suiker : 5 el gelatine : 3 blaadjes room : 250 ml citroen ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen of jo ...

Bouillabaisse van mosselen en rode poon | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-van-mosselen-en-rode-poon

... om ze een mooi krokant korstje hebben. Meng de room met wat saffraan en klop op. Leg nu de ponen in een bord en giet hierover de bouillabaisse van mosselen. Ingrediënten Restje mosselen 150 gr Rode poon (per persoon) saffraan 250 ml room kerstomaatjes kippenfond ui selde ...

Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus

... Scampi met rijke tomatensaus By: pascale naessens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten scampi Directions: 1. Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een g ...

Chocoladetaart met speculoos

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/10/chocoladetaart-met-speculoos.html

... Chocoladetaart met speculoos Dit is het laatste recept uit het nieuwste kookboek van pascale Naessens. Het is eigenlijk een chocolademousse met een bodem van speculoos. Een echte taart is het niet, maar eerder iets zoals een tiramisu. Je kan het dus niet snijden of uit de ...