Resultaten voor bieslooksaus

Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kabeljauw-in-groene-kool-met-witte-selder-en-een-bieslooksaus

... Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus - Begin met het roosteren van de macadamianoten. Leg ze op een ovenplaat en zet ze ongeveer 5 minuutjes in een oven van 190 graden.  Snij een tiental bladeren van de groene kool af en leg ze even in kokend water ...

Zalmbuideltje met tartaar van zeebaars | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/zalmbuideltje-met-tartaar-van-zeebaars

... . Draai de kommetjes om. Verdeel de jonge bladspinazie over de borden, sprenkel er een beetje olijfolie en peper over.  Voor het bieslooksausje: snij bieslook fijn en meng met zure room. Kruid met peper en zout.  Voeg de zeste en het sap van een halve citroen toe en meng goed. Maak de plastiekfolie los van de rand en plooi omhoog. Trek het zalmbuideltje uit ieder kommetje door de folie vast te nemen. Open het plastiekje en leg het buideltje voorzichtig op het bedje van spinazie. Leg er een eetlepel bieslooksaus op.  Werk af met een dun schijfje citroen. Versier eventueel met verse kruiden naar keuze uit de tuin. Ingrediënten 8 sneetjes gerookte zalm (eventueel handgesneden bij de visboer) 300 g zeebaarsfilet (zonder vel en zonder graat) peper fleur de sel 1 citroengras ½ bot bieslook 1 el zure room 80 g jonge spinazie 1 citroen olijfolie zout eventueel wat verse kruiden voor versiering ...