Resultaten voor benodigdheden voor 1 kilo waffels

Wafel met zeste van limoen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/wafel-met-zeste-van-limoen

... Wafel met zeste van limoen - Wafelbeslag: Alle ingrediënten (boter, 3 eidooiers, 55 gr suiker, limoenzeste, zout, 160 gr bloem , baking powder, maïszetmeel en de melk) 1 voor 1 mengen in de kitchenaid. Op het laatste de opgeklopte eiwitten (3) toevoegen. Citroencrème: Citroensap ...

Wentelteefjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wentelteefjes

... Wentelteefjes - Ook zo’n zin in wentelteefjes of verloren brood? Gelukkig is wentelfteefjes maken heel eenvoudig. Met dit recept maak je de basis, werk af met seizoensfruit. Of kies voor onze garnituurideetjes en serveer een originele en verrukkelijke brunch. - Klop de ...

Hobbykok Pluis: Snelle huzarensalade

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/snelle-huzarensalade.html

... Snelle huzarensalade En nog een salade met een bak huzarensalade als basis...Ingredienten:1 bak huzarensalade (kilo) 1 kilo vastkokende aardappelen, geschild en gekookt aantal augurkjes, fijn gesneden 200 gram hamreepjes (julienne) fijn gesneden mayonaise witte wijn azijn zout ...

Cambridge recepten: juli 2010

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010_07_01_archive.html

... Vispakketje... Ingrediënten/benodigdheden: Witte vis zoals bijvoorbeeld kabeljauw Roerbakgroente, cajunkruiden, aluminiumfolie Bereiding: Verwarm de oven op 200 graden. Maak evenveel stukken folie, als er stukken vis zijn. Maak ze groot genoeg om er de vis en de groenten ...

Cambridge recepten: Vispakketje...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/07/vispakketje.html

... Vispakketje... Ingrediënten/benodigdheden: Witte vis zoals bijvoorbeeld kabeljauw Roerbakgroente, cajunkruiden, aluminiumfolie Bereiding: Verwarm de oven op 200 graden. Maak evenveel stukken folie, als er stukken vis zijn. Maak ze groot genoeg om er de vis en de groenten ...

Uit de keuken van Levine: Nieuw gereedschap: spiraalmixer

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/06/nieuw-gereedschap-spiraalmixer.html

... Nieuw gereedschap: spiraalmixer Update 1 juli 2011: de machine is inmiddels retour afzender. Ik was er absoluut niet tevreden over. Ik heb er diverse degen in gekneed, maar het lukte niet om een goed gekneed deeg te krijgen, zelfs niet na 20 minuten kneden. De Bear Teddy Varimixer ...

Brood bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/brood-bakken

... Brood bakken - Neem 1 kilo bruine en 1 kilo witte bloem. Voeg een beetje zout toe. Meng alles al goed voor je de gist toevoegt. Doe 90 gr gist in 1l lauw water, en roer erin totdat de gist opgelost is. Doe het water beetje bij beetje bij de bloem en meng alles. Meng er ook ...

Forel in zoutkorst recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R142324/forel-in-zoutkorst

... Forel in zoutkorst - - - 2 pakken grof zeezout, 4 forellen, 1 kilo vastkokende aardappels, 750 g broccoli, 200 g roomboter, 0.5 zakje verse bieslook, 0.5 zakje verse peterselie ...

Heerlijke citroentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/heerlijke-citroentaart

... van 170 graden gedurende 20 à 25 minuten. Citroencrème: Schil de citroenen, pers ze uit en snijd de schil heel fijn. Doe alle benodigdheden voor de citroencrème in een pannetje en roer op een matig vuurtje tot de crème is ingedikt. Laat afkoelen. Vul de gebakken taart ten slotte op met de afgekoelde citroencrème. Werk af met versgeklopte slagroom en een schijfje citroen. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Tartiflette

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/tartiflette.html

... isingrediënt, het Franse kaasje Reblochon Cremier A.O.P. heb ik direct in het winkelmandje gedeponeerd. De aankoop van de andere benodigdheden volgende daarna.Tot mijn verrassing vond mijn ega, net zoals mijn vriendin tijdens de vakantie, de ovenschotel helemaal niet zo lekker. De overheersende smaak en geur konden hen blijkbaar niet bekoren. Je houdt er van of niet. Ik dus wel! En ik kan het iedereen aanbevelen die deze intense smaak en geuren weet te waarderen.Tartiflette Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie1 kilo vastkokende aardappelen (nieuwe oogst)2 flinke uien, in stukjes gesneden2 tenen knoflook, geperst150 gram gerookte spekblokjes (biologisch)20 milligram kookroom1 Reblochon Cremier A.O.P., in dunne plakjes gesneden Attributen:Ovenschotel Werkwijze: Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven 180 graden).Kook de aardappels in de schil net gaar en spoel af met lauw water. Snijd de aardappelen in plakjes.Bak de uien, knoflook en de spekjes zachtjes uit in de olijfolie. Voeg als het mengsel gaar is ...