Resultaten voor avocadosoep met garnalen piet huysentruyt

Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-van-kop-en-asperges-en-grijze-garnalen

... Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngesneden kop : 4 plakjes bieslook graanmosterd : 2 kleine witte asperges : 16 grijze garnalen : 100 gr plattekaas ...

Recept voor Gebakken garnalen met koude komkommer-avocadosoep | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-garnalen-met-koude-komkommer-avocadosoep/

... met de melk, de avocado en de olijfolie, mix gedurende 3 minuten op volle kracht. (doe dit eventueel in 2 keer) Zeef de komkommer-avocadosoep door een fijne zeef en breng op smaak met peper en zout. Zet de soep minsten 1 uur in de koelkast. Pel de garnalen maar laat de koppen eraan. Verwijder de darmkanaaltjes met een mesje. Blancheer de komkommerparels in kokend gezouten water gedurende 2 minuten, verfris onder koud stromend water. Snipper de knoflook en de chilipeper fijn. Verhit een anti-aanbakpan met een weinig olijfolie, voeg de knoflook en de chilipeper toe en laat heel kort bakken zonder te kleuren, voeg de tijgergarnalen toe en bak ze ongeveer 1 minuut aan elke zijde, blus met het sap van een halve citroen en kruid met een weinig zout. Mix de soep schuimig met een staafmixer en verdeel de soep over 4 diepe borden, schik er de komkommerparels in en vervolgens de garnalen. Geniet van Gebakken garnalen met koude komkommer-avocadosoep ...

Vispannetje | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vispannetje

... Vispannetje - Maak een blonde roux van boter en bloem. Maak hier een dikke saus van met water en witte wijn. Voeg een beetje piet huysentruyt bouillon toe. Maak een 2de binding met room en eigelen. Voeg de champignons toe. Leg er de vismoot in en laat 2 minuten pocheren. ...

Omelet met garnalen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/omelet-met-garnalen

... Omelet met garnalen - Neem een anti-kleefpan en smelt een klontje boter. Laat de boter niet bruin worden, dus zorg er voor dat ze net gesmolten is. Klop 3 eieren los en voeg wat room toe voor de smeuïgheid. Giet in de pan en laat zeer rustig garen op een laag vuurtje. Strooi ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op ...

Avocadosoep | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/avocadosoep

... avocadosoep - Mix de avocado's samen met de room, de olijfolie, het citroensap, het water en de look tot een soep. Laat de soep een uur koud worden. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes Serveer het soepje met de tomatenblokjes, de koriander en een half mozz ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Garnalenmousse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/garnalenmousse

... Garnalenmousse - Doe de garnalen in een cutter en maal ze fijn. Klop de room op. Meng de gemalen garnalen samen met de room in een kom. Kruid met peper en zout. Roer alles goed door en doe dit in een spuitzak. Spuit de mousse in kleine glaasjes en versier met een takje dille ...

Vissoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vissoep

... Vissoep - Maak eerst een bouillon. Snijd de groenten in groffe stukken, stoof alles aan in een nootje boter, giet er de vloeistof op en laat koken gedurende 30 minuten, zet ze opzij en laat ze trekken. Neem een andere pan, maak de olie warm, snijd alle groenten in kleine ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...