Resultaten voor aperitief hapje met bloemkool

Aperitief zonder alcohol 'crodino' | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitief-zonder-alcohol-crodino

... d met Pieter Timmers. Pieter nodigt zijn vriendin uit in De Keuken van Sofie. Samen vieren ze Valentijn met een heerlijk menu. De aperitief is uiteraard zonder alcohol: een lekkere crodino.Voor het hapje met vijgen: het recept Voor de gevulde pastaschelpen: het recept ...

Snelle dipsaus met yoghurt, feta, pistache en basilicum | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/snelle-dipsaus-met-yoghurt-feta-pistache-en-basilicum-0

... Snelle dipsaus met yoghurt, feta, pistache en basilicum - Op zoek naar een eenvoudig hapje? Deze dipsaus is snel klaar, gezond en lekker. Perfect om je rauwe groentjes in te dippen en helemaal niet veel werk. Dit hapje is dan ook ideaal met Kerstmis, Nieuwjaar of als b ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Bloemkool met Kaassaus

http://www.receptjes.be/recept_bloemkool_kaassaus.html

... bloemkool met Kaassaus Ingredienten Voor 4 Personen: - 0.5 dl melk - 1 bloemkool - Zout en peper - nootmuskaat - 50 cl kaassausBereidingswijze Vul een grote pan voor de helft met koud water. Voeg de melk toe en wat zout en breng aan de kook. Verwijder intussen het bla ...

Bloemkool - Coquilles St. Jacques | VTM Koken

http://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/bloemkool-coquilles-st-jacques

... bloemkool - Coquilles St. Jacques - Maak van 4 bloemkoolroosjes couscous door met een dunschiller korreltjes van de roosjes te schrapen. Snij dunne plakjes van 4 bloemkoolroosjes en giet hierover de verwarmde pekel. Van de restjes van de bloemkool maken we een zalfje d ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Bloemkool met Tomatensaus

http://www.receptjes.be/recept_bloemkool_tomatensaus.html

... bloemkool met Tomatensaus Ingredienten Voor 4 Personen: - 1/2 gekookte bloemkool - 1/2 Liter Tomatensaus - 100 gram belegen geraspte kaas - peper en zoutBereidingswijze Verdeel de bloemkool in roosjes en schep ze in een ovenschaal. Giet er de tomatensaus over en bestr ...

Bloemkool met kaas in de oven | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkool-met-kaas-in-de-oven

... bloemkool met kaas in de oven - Snij de bloemkool in “bloemen”. Kook gaar in gezouten water. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Giet de bloemkool af. Hou het kookvocht opzij. Laat de bloemkool uitlekken en dep droog met keukenpapier. Maak een roux:  smelt de boter en ...

Bloemkool met gepocheerd ei | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkool-met-gepocheerd-ei

... bloemkool met gepocheerd ei - Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Hak het pepertje in fijne brunoise. Bak de bloemkool aan in plantaardige margarine. Doe er de rode peper bij. Strooi er de komijn, kurkuma, korianderpoeder en PH Currykruiden over. Voeg een beetje olij ...

Gehakt met aardappelpuree en bloemkool | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gehakt-met-aardappelpuree-en-bloemkool

... Gehakt met aardappelpuree en bloemkool - Stoof het gehakt aan in wat bakken en braden tot het gaar is en doe alles in een ovenschotel. Kook de aardappelen en maak er een slappe puree van. Kook de bloemkool gaar. Schik de puree op het gehakt en de bloemkool op de puree. ...

Carpaccio van bloemkool | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/carpaccio-van-bloemkool

... Carpaccio van bloemkool - Snijd de bloemkool in zeer fijne schijfjes en schik ze op een bord. Snijd de tofu in schijfjes, grill deze mooi aan en leg ze bovenop de bloemkool. Kruid het geheel met peper en zout. Meng het limoensap met de honing, de rum, de azijn en de ol ...

Bloemkool met garnaaltjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkool-met-garnaaltjes

... bloemkool met garnaaltjes - Stoom de bloemkool 5’ op 120° supergaar of kook 10’ tot 15’ in gezouten water. Schik hierna in een pan met boter en bak de bloemkool op. Kook zuiver water met op met wat PH pepermix, zout, nootmuskaat, en citroensap. Werk op met de bo ...