Resultaten voor antipasto

Antipasto van gele paprika met ansjovis | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/antipasto-van-gele-paprika-met-ansjovis/

... it elkaar vallen. Serveer op kamertemperatuur of lauw met lekker brood en misschien wat plakken parmaham of worst ernaast, als antipasto. Gele paprika’s met ansjovis antipasto voor 4 personen 3 à 4 gele paprika’s 2 tenen knoflook, geplet 5 eetlepels olijfolie 5 ansjovisfilets 2 eetlepels melk ...

Tonijncarpaccio - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/carpaccio/tonijncarpaccio/tonijncarpaccio

... s zout genoeg zijn. TipDit is een eenvoudig gerecht om te maken en het is heerlijk als licht voorgerecht of als onderdeel van een antipasto. Vraag je visboer om de sashimitonijn zo dun mogelijk voor je te snijden. Reken op 3-4 dunne plakjes per persoon. KookboekHet recept 'Tonijncarpaccio' is afkomstig uit het kookboek... Lente in SiciliëManuela Darling-GansserIn 'Lente in Sicilië' verkent Manuela Darling-Gansser het eiland in de lente, als het op haar mooist is. Het Siciliaanse eten is zoals het landschap: uitgesproken van... lees verder© De Boekenmakers. ...

Artisjokken met vinaigrette - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/artisjokken/artisjokken-vinaigrette

... oals Violetto Toscano, kun je rau eten. In plaats daarvan kan je gekookte artisjokharten gebruiken. Neem een hart per persoon als antipasto of twee harten als voorgerecht. KookboekHet recept 'Artisjokken met vinaigrette' is afkomstig uit het kookboek... Smakelijk Itali ...

Gevulde paprika met tomaat en ansjovis uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/gevulde-paprika/gevulde-paprika-tomaat-ansjovis-oven

... en zout (kijk uit met het zout, want de ansjovis bevat al veel zout). Bak de gevulde paprika's 30 minuten in de oven.Serveer als antipasto of als onderdeel van een buffet met hapjes. Ook lekker als bijgerecht bij geroosterd kalfs-, varkens- of rundvlees. Je kunt de paprika's ook koud eten. KookboekHet recept 'Gevulde paprika met tomaat en ansjovis uit de oven' is afkomstig uit het kookboek... Herfst in PiemonteManuela Darling-GansserDat Piemonte niet alleen het gebied in Noord-Italië is om doorheen te crossen op weg naar Toscane, dat wisten de culi's allang. Want hier in dit gebied gebeurt het... lees verder© Tirion Uitgevers. ...

Hartige ricottataart - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/hartige-taart/hartige-ricottataart

... enmachine, ovenschaal (Ø 23 cm) TipDit gerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht voor een lunch, of als onderdeel van een antipasto. KookboekHet recept 'Hartige ricottataart' is afkomstig uit het kookboek... Lente in SiciliëManuela Darling-GansserIn 'Lente in Sicilië' verkent Manuela Darling-Gansser het eiland in de lente, als het op haar mooist is. Het Siciliaanse eten is zoals het landschap: uitgesproken van... lees verder© De Boekenmakers. ...

Sas Kookt!: In Bocca 'Lupo

http://saskookt.blogspot.be/2010/05/in-bocca-lupo.html

... ten over Il Mezzogiorno en Trattoria Marco Polo en dit pareltje past perfect in dit rijtje. Als voorgerecht aten we een heerlijke antipasto misto. Een groot bord vol gemarineerde groenten en Italiaanse charcuterie. Als hoofdgerecht had ik verse ravioli's met aubergine en gerookte kaas in tomatensaus. Ik ben verzot op verse ravioli en neem het bijna altijd als het ergens op de kaart staat, maar deze waren werkelijk van de lekkerste die ik ooit gegeten heb! Mijn vriend had saltimbocca: kalfslapjes gevuld met parmezaan, parmaham en salie. Het vlees was gegarneerd met tomatensaus, gebakken aardappeltjes, gestoofde courgettes en een salade. Ook heel lekker! Als dessert nam mijn vriend nog een panna cotta met verse aardbeien. Eveneens een aanrader! Je kan hier trouwens perfect glutenvrij eten als je de pasta achterwege laat en een beetje uitkijkt wat je bestelt.Update 28 september 2010: Ga hier niet eten tijdens de Patersholfeesten, was toch ...

Aardbeien met zabaione | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/aardbeien-met-zabaione/

... apels en Venetië naar Florence en nog tientallen plaatsen, twee keer op een dag, en iedere keer het ganse Italiaanse verhaal, antipasto, pasta, soms nog een pasta, desnoods nog een pasta, vis of vlees, of vis en vlees, en een fijne dolce toe. Godallemachtig. Ooit probeerden de Fransen mij op een schrijftour door hun Sud-Ouest drie weken lang te mesten als een gans – dat hield ik niet vol, ook al was ik toen tien jaar jonger dat Van Eijkeren op zijn reis. Maar hij blijft ...

Jamie Oliver: frittata van garnalen en peterselie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/jamie-oliver/jamie-oliver-frittata-garnalen-peterselie

... cm dik. Als ze dunner zijn kun je het eigenlijk geen frittata noemen, en dikkere worden te papperig. Je kunt frittata's koud als antipasto serveren of warm als snack, of zelfs als pastagerecht. Dit recept is ook briljant met krab of kreeft.' - Jamie Oliver KookboekHet recept 'Jamie Oliver: frittata van garnalen en peterselie' is afkomstig uit het kookboek... Jamie's ItaliëJamie OliverDit boek gaat over het land dat de grootste inspiratiebron is geweest in zijn culinaire carrière. 'Jamie's Italië' is het verslag van Jamie's rondreis door Italië... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...