Resultaten voor ajuinsaus met princessen bonen

Pittige ajuinsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pittige-ajuinsaus

... Pittige ajuinsaus - Uien fijn snipperen en laten uitzweten in ganzenvet tot ze een goudbruine kleur hebben. Regelmatig roeren. Hoe beter ze uitgestoofd zijn, hoe beter de saus. Kalfsfond toevoegen en tot de helft laten inkoken. Voeg nu toe : een glas droge sherry en he ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Aardappelen met Ajuinsaus en Pekelharing

http://www.receptjes.be/recept_aardappelen_ajuinsaus_pekelharing.html

... Aardappelen met ajuinsaus en Pekelharing Dit is echt een recept uit de oude doos maar het smaakt nog even goed dan 50 jaar geleden; zeker op een koude winteravond. Mijn grootvader noemt dit gerecht "Patatte me Juntjessaus en Pekelerring". Ingredienten Voor 2 Personen: ...

Recept voor gebakken uier met ajuinsaus en puree | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-uier-met-ajuinsaus-en-puree

... af en draai ze door de passe-vite bij de melk en de boter. Voeg zout en nootmuskaat toe en meng voorzichtig door mekaar. maak de ajuinsaus: Schil de uien en halveer ze. Snijd rondom rond de buitenste stukjes eraf. Snijd de ui in fijne schijfjes. Smelt boter in een pan ...

Recept Piet Huysentruyt - ajuinsaus - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/AJUINSAUS/1803

... ajuinsaus Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten Categorie: Vegetarisch Type: Sauzen Aantal personen: 4 4 2 Benodigdheden • 4 ajuinen4 ajuinen • klontje boterklontje boter • 2 el bloem2 el bloem • bouillonbouillon • enkele patrelleenkele patrelle • ...

Hummus van rode bonen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/hummus-van-rode-bonen

... Hummus van rode bonen - Spoel de rode bonen goed af in een vergiet.  Doe de rode bonen, de blaadjes van 1 takje oregano, de olijfolie en de feta in een blender. Hou eventueel wat feta apart om af te werken. Mix fijn. Voeg wat water of bouillon toe, als de hummus niet ...

Bonen in tomatensaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bonen-in-tomatensaus

... bonen in tomatensaus - Laat de bonen 24u weken in water. Giet water in een kookpot en voeg tijm, laurier, 1 teentje look en 2 el groentebouillon toe. Kook de bonen hierin gedurende 1 à 2u. Warm olijfolie op in een kookpot. Snij de ajuinen en 2 tenen look fijn en stoof ...

Witte bonensalade met gerookte haring en tomatenvinaigrette | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-bonensalade-met-gerookte-haring-en-tomatenvinaigrette

... Witte bonensalade met gerookte haring en tomatenvinaigrette - Week de bonen een nacht in water. Kook de bonen gaar in water met 1 eetlepel PH Groentebouillon. Meng de ketchup met de witte wijnazijn, de tomatensaus, de olijfolie en de basilicum. Laat de gegaarde bonen a ...

Recept voor langzaam gestoofde bruine bonen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/langzaam-gestoofde-bruine-bonen

... Bereiden: Bak het spek ca. 5 min. Voeg de  ui, paprika en knoflook toe. Bak even kort mee. Voeg de kruiden en bruine bonen toe. Verkruimel het bouillonblokje erbij. Voeg de ketchup, appelstroop, mosterd en worcestershire sauce toe. Roer alles goed door. Voeg water to ...

Salade van witte bonen | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/salade-van-witte-bonen

... Salade van witte bonen - Laat de bonen een nacht weken in water. (Je kan ze ook meteen koken maar dan is de kooktijd langer en hebben ze meer de neiging uit elkaar te vallen in puree). Kook ze samen met de geplette looktenen, de Provençaalse kruiden in ruim gezouten w ...

Lamsvlees met witte bonen in tomatensaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/lamsvlees-met-witte-bonen-in-tomatensaus

... Lamsvlees met witte bonen in tomatensaus - Verwarm de oven voor op 150°C. Spoel de bonen af en doe ze in een aardewerken schaal of in een zware braadpan. Bestrooi de lamsschouder met zout en peper en leg het stuk vlees tussen de bonen. Schenk de gepelde tomaten en de ...