Resultaten voor ajuinsaus boontjes

Pittige ajuinsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pittige-ajuinsaus

... Pittige ajuinsaus - Uien fijn snipperen en laten uitzweten in ganzenvet tot ze een goudbruine kleur hebben. Regelmatig roeren. Hoe beter ze uitgestoofd zijn, hoe beter de saus. Kalfsfond toevoegen en tot de helft laten inkoken. Voeg nu toe : een glas droge sherry en he ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Boontjes in Tomatensaus

http://www.receptjes.be/recept_boontjes_tomatensaus.html

... boontjes in Tomatensaus Ingredienten Voor 2 Personen: - 200 gr boontjes - 2 sjalotjes (gesnipperd) - 2 teentjes knoflook (fijngesneden) - snufje oregano - mespunt spaghettikruiden - peper en zout - 1 el olijfolie - 250 ml tomatenpureeBereidingswijze Kook de boontjes i ...

Boontjes steriliseren | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/boontjes-steriliseren

... boontjes steriliseren - Breek de uiteinden van de boontjes. Doe de boontjes in steriliseerpotten. Doe de azijn, het zout en de bicarbonaat bij het water. Giet het koud water in de bokalen bij de boontjes. Was de rubbers van de steriliseerbokalen goed proper. Klem de po ...

Lamscarré met boontjes in Ganda Ham | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamscarre-met-boontjes-in-ganda-ham

... Lamscarré met boontjes in Ganda Ham - Bak de lamskroontjes langs beide kanten bruin en plaats ze gedurende 10 minuten in een oven van 180°. Haal ze uit de oven en smeer ze in met mosterd. Meng het broodkruim met de look en peterselie de olie en strooi dit over de mos ...

Lamscarré met boontjes in Ganda Ham - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamscarre-met-boontjes-in-ganda-ham

... Lamscarré met boontjes in Ganda Ham By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: Ganda ham boontjes lamskroontje Directions: 1. Bak de lamskroontjes langs beide kanten bruin en plaats ze gedurende 10 m ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Aardappelen met Ajuinsaus en Pekelharing

http://www.receptjes.be/recept_aardappelen_ajuinsaus_pekelharing.html

... Aardappelen met ajuinsaus en Pekelharing Dit is echt een recept uit de oude doos maar het smaakt nog even goed dan 50 jaar geleden; zeker op een koude winteravond. Mijn grootvader noemt dit gerecht "Patatte me Juntjessaus en Pekelerring". Ingredienten Voor 2 Personen: ...

Recept voor gebakken uier met ajuinsaus en puree | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-uier-met-ajuinsaus-en-puree

... af en draai ze door de passe-vite bij de melk en de boter. Voeg zout en nootmuskaat toe en meng voorzichtig door mekaar. maak de ajuinsaus: Schil de uien en halveer ze. Snijd rondom rond de buitenste stukjes eraf. Snijd de ui in fijne schijfjes. Smelt boter in een pan ...

Recept voor wrap met muntchutney & groene boontjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/wrap-met-muntchutney-groene-boontjes

... bereiden: Stoom de boontjes beetgaar en laat uitlekken. Blender alle ingrediënten voor de chutney en bestrijk hiermee de wraps. Verdeel de boontjes en tomaat erover en rol op. Ingrediënten voor 4 wraps 4 wraptortilla's 1 handje groene boontjes 1 tomaat, in ...

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - Gevulde Champignonhoedjes

http://www.receptjes.be/recept_gevulde_champignonhoedjes.html

... Gevulde Champignonhoedjes Ingredienten Voor 20 stuks: - 150 gr fijne boontjes - 20 champignonhoedjes - peper en zout - enkele druppels citroensap - 3 tot 4 sneetjes gedroogde ham - bakboterBereidingswijze Reinig en was de boontjes. Kook ze beetgaar in licht gezouten ...

Recept Piet Huysentruyt - ajuinsaus - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/AJUINSAUS/1803

... ajuinsaus Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten Categorie: Vegetarisch Type: Sauzen Aantal personen: 4 4 2 Benodigdheden • 4 ajuinen4 ajuinen • klontje boterklontje boter • 2 el bloem2 el bloem • bouillonbouillon • enkele patrelleenkele patrelle • ...