Resultaten voor samenstellen van dessertbortje
Appel-rozijnen crumble - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/crumble/appel-rozijnen-crumble
... er tegen de kook aan. Giet de siroop over de rozijnen en schep er de rum door. Dek de kom af en laat weken tot je de crumble gaat samenstellen.Verwarm de oven voor op 180 °C.Spreid het kruimeldeeg uit op een bakplaat. Bak 12 tot 15 minuten in de oven tot het kruim goudbruin is.Schil de appels en snijd ze in vier of meer stukken, afhankelijk van hoe groot ze zijn. Verwijder de klokhuizen. Verhit de boter in een koekenpan op matig vuur. Bak er de partjes appel in tot ze aan beide kant goudbruin zijn. Schep er eventueel wat honing door en laat alles met het deksel op de pan nog 5 tot 6 minuten zachtjes bakken op laag vuur. Schep er aan het einde van de baktijd de rozijnen door.Schik de nog hete appels en het warme kruimeldeeg op borden en geef er de crème fraîche apart bij. Variatietip Je kunt deze crumble ook op de traditionele manier samenstellen. Schik de appels in een schaal of in soufflébakjes. Bedek met het ongebakken kruimeldeeg. Zet 15 tot 20 minuten, afhankelijk van het formaat van de schaal(en), in een op 180 °C voorverwarmde oven. KookboekHet recept 'Appel-rozijnen cr ...
Oesters met pestoboter - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/oesters/oesters-pestoboter
... t pestoboter' is afkomstig uit het kookboek... Tapasdiverse auteursTapas zijn kleine hapjes waarmee u een heerlijke maaltijd kunt samenstellen of serveren op een feestje. Van de Mediterranee tot Azië of het Midden-Oosten, in dit... lees verder© De Lantaarn. ...
Ontbijt pannenkoeken plank » Kokerellen, snel en makkelijk
https://www.kokerellen.be/pannenkoeken-plank/
... Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je gasten te verrassen tijdens een ontbijt of brunch, dan is het samenstellen van een ‘Pannenkoeken Plank’ misschien wel de perfecte keuze voor jou. In deze blogpost laten we je zien hoe je een onweerstaanbare pannenkoeken ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/springrolls-met-steak
... ant in wat boter of olie kruid met peper en zout. Snijd in fijne reepjes. Doe alle gesneden groentjes in kommetjes om te beginnen samenstellen.Week één voor één het rijstpapier in warm water gedurende 30 à 90 seconden. Leg het op een proper werkvlak.Leg in het midden de noedels steakplakjes plakjes radijzen komkommer- en paprikarepen. Leg er nog enkel blaadjes munt en basilicum op en vouw de springrolls dicht.Snijd de limoen in partjes Serveer met de srirachasaus en een partje limoen. ...
Soufflé glacé cassis | VTM Koken
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/souffle-glace-cassis
... Soufflé glacé cassis - Bevestig een band van siliconenpapier rond je souffléschaal die 2 cm boven de rand uitsteekt. Doe de bosbessenpuree en de suiker (= 100gr zwarte bessenpuree + 100gr suiker) in een pan en verhit tot 120°C om een bosbessenstroop te maken. Klop de eiwitten ...
Coquilles met venkel-pernodsaus- recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/coquilles-venkel-pernodsaus
... l-pernodsaus' is afkomstig uit het kookboek... Tapasdiverse auteursTapas zijn kleine hapjes waarmee u een heerlijke maaltijd kunt samenstellen of serveren op een feestje. Van de Mediterranee tot Azië of het Midden-Oosten, in dit... lees verder© De Lantaarn. ...
Fabergé-eieren met chocolade en bosbessen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/faberge-eieren-met-chocolade-en-bosbessen
... Fabergé-eieren met chocolade en bosbessen - Klop de eierdooiers met de suiker tot een dik en bleek mengsel. Laat de boter smelten in een bain-mariepan en voeg dan de cacao toe. Laat de chocolade in een afzonderlijke bain-mariepan smelten. Meng het eierdooiermengsel onder ...
Recept voor Rijkelijke carpaccio met Gandaham | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/rijkelijke-carpaccio-met-gandaham/
... en meloen in fijne reepjes en verdeel die over de borden. Druppel er tot slot de vinaigrette over. Tip: Deze carpaccio kan je samenstellen met producten van het seizoen. Vervang het fruit door groene en witte asperges, mini-maïskolfjes, kerstomaatjes en zongedroogde tomaten of meer klassiek door augurkjes en zilveruitjes. Geniet van Rijkelijke carpaccio met Gandaham ...
Rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en aioli - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/carpaccio/carpaccio/rundercarpaccio-rucola-parmezaanse-kaas-aioli
... aas en aioli' is afkomstig uit het kookboek... Tapasdiverse auteursTapas zijn kleine hapjes waarmee u een heerlijke maaltijd kunt samenstellen of serveren op een feestje. Van de Mediterranee tot Azië of het Midden-Oosten, in dit... lees verder© De Lantaarn. ...
Pita's van lamsvlees met tzatziki | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pitas-van-lamsvlees-met-tzatziki
... ijd ze in twee. Presenteer de stukjes lamsvlees, de broodjes, de kool en de tzatziki zo op tafel dat iedereen zijn eigen pita kan samenstellen naar zijn smaak. Tip: Laat het vlees vooraf langer marineren en zelfs van de avond voordien: zo krijgt het meer smaak. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...