Resultaten voor kerstmenu van jeroen meus opgerolde kalkoenfillet met gandaham en kaas
Opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerold-broodhapje
... opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham - Neem het toastbrood dat in de lengte gesneden is en snijd de korst ervan af. Smeer in met boter. Beleg met ofwel een plakje gekookte ham, ofwel met plakje zalm, of met gandaham. Laat het bovenste deel (ongeveer 3 cm) onbelegd ...
Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bladerdeeghapje-met-gandaham-tomatentapenade-en-parmezaanse-kaas
... Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas - We zijn fan van bladerdeeg. Met slechts enkele ingrediënten erbij heb je al een lekker en eenvoudig hapje. Maak de tapenade. Mix de zongedroogde tomaten met de look, olijfolie en de pijnboompitten. Kruid ...
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gandaham-sushi
... gandaham sushi - Bedek de nori-vellen voor ¾ met de Ganda Ham. Meng de kruidenkaas met de platte kaas, basilicum en citroensap. Snij de avocado in dunne reepjes . Kruid af met peper en zout. Bedek de avocado met de kruidenkaasmengeling. Maak met je vingers het uiteinde ...
Pakketje van Gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/pakketje-van-gandaham-gevuld-met-mousse-van-feta-en-geroosterde-paprika
... Pakketje van gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika - Verwarm de oven op 200°C. Wrijf de paprika goed in met olijfolie en rooster hem 40min in de oven. Ontvel de paprika, halveer hem in de lengte en verwijder de zaadjes. Pureer de paprika met de feta, ...
Jeroen Meus - Strudel van Gandaham, asperges, ricotta en parmezaan - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/strudel-van-gandaham-asperges-ricotta-en-parmezaan
... Strudel van Gandaham, asperges, ricotta en parmezaan - Deze hartige, gevlochten bladerdeegtaart ziet er niet alleen prachtig uit, ze smaakt ook fantastisch! Hoe kan het ook anders met ingrediënten als witte asperges, twee soorten Belgische ham, parmezaan en ricott ...
Pomamore tomaten met Gandaham en Parmezaan | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pomamore-tomaten-met-gandaham-en-parmezaan
... Pomamore tomaten met gandaham en Parmezaan - Haal de tomaten uit de marinade.Verdeel de tomaten over de leisteen. Plaats de sneetjes gandaham op de tomaten en bevestig ze met een cocktailprikker. Besprenkel met een beetje balsamicoazijn en kruid met zwarte peper. Rasp de ...
Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-garnalenbisque
... Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dit is een heerlijke bisque met de trots van onze Noordzee. Je kunt hem van tevoren maken en afwerken op het laatste moment. - 0. Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart. Houd de pantsers bij. 1. Verwarm een flinke scheut ...
Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Javanais met ganache van chocolade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-javanais-met-ganache-van-chocolade
... Het Nationale kerstmenu - Javanais met ganache van chocolade - Een stukje zelfgemaakte javanais is de perfecte afsluiter van Het Nationale Kerstmenu. Laat het smaken! - 0. Verwarm de oven voor tot 220 °C. 1. Klop de eiwitten schuimig met de suiker in de keukenmachine. ...
3 x Kerstmenu | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/3-x-kerstmenu/
... 3 x kerstmenu Wie op zoek is: hier zijn drie kerstmenu’s, eentje makkelijk, de andere twee iets geraffineerder, met tips en wijnadviezen. ...
Kerstmenu’s à gogo! | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/kerstmenus-a-gogo/
... Kerstmenu’s à gogo! Het is weer tijd voor kerstmenu’s! Daarom hier links naar eerdere jaargangen, die van 2010, 2009, 2008 en twee uit 2007, eenvoudig en geraffineerd. Verder nog vreselijk handige tips. Aanstaande zaterdag staat het kerstmenu 2011 van collega ...