Resultaten voor vispan

Spaanse vispan met linzen

http://hobbykokpluis.blogspot.com/2013/03/spaanse-vispan-met-linzen.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29

... Spaanse vispan met linzen Ingrediënten: 1 el olijfolie      100 g chorizo (worst), in stukjes      1 ui, gesnipperd      1 rode paprika, in reepjes      2 blikken gepelde ...

Spaanse vispan met linzen

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2013/03/spaanse-vispan-met-linzen.html

... Spaanse vispan met linzen Ingrediënten: 1 el olijfolie      100 g chorizo (worst), in stukjes      1 ui, gesnipperd      1 rode paprika, in reepjes      2 blikken gepelde ...

Jeroen Meus - Een rijkelijke vispan met prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/een-rijkelijke-vispan-met-prei

... Een rijkelijke vispan met prei - Deze schotel heeft één groot nadeel en één enorm voordeel. Het nadeel is dat je een redelijke stapel afwas achterlaat na de bereiding. Het voordeel: deze visschotel is om duimen en vingers bij af te likken. Investeer wat tijd in de ...

Kabeljauw met prei en creamsherry van Onno Kleyn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/kabeljauw-prei-creamsherry-onno-kleyn

... in de resterende boter, 6 minuten totaal moet genoeg zijn. Haal uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.Giet de sherry in de vispan, laat goed bruisen en roer. Leg de kabeljauw erin terug, bestrooi met peper en serveer de kabeljauw met de prei. Extra benodigd A ...

Gebakken schol met basilicumsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/schol/gebakken-schol-basilicumsaus

... oi de bloem op een bord en wentel de schollen er een voor een door. Schud de overtollige bloem er weer af. Verhit de boter in een vispan en bak de schollen (eventueel een voor een) in 4-8 minuten mooi bruin en gaar. Keer de vis voorzichtig met behulp van twee spatels. Serveer de schol op warme borden en zet op elk bord een klein schaaltje met het basilicumsausje. Extra benodigd Keukenmachine of staafmixer Vervangende visSliptong, rode poon, zeebaars KookboekHet recept 'Gebakken schol met basilicumsaus' is afkomstig uit het kookboek... Over VIS & VIShet Nederlands Visbureau'Over VIS & VIS' is een uitgave van het Nederlands Visbureau waarin lezen en genieten op unieke wijze samengaan. Een boek met actuele achtergrondinformatie... lees verder© Nederlands Visbureau. Receptfotografie door Fotostudio Voorhuis. ...

Zeeduivel met broccoli en farfalle - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeeduivel/zeeduivel-broccoli-farfalle

... an, leg er een deksel op en zet ze terug in de stoomoven.Laat de pasta en de broccoli in de stoomoven staan. Zet de geperforeerde vispan met de niet-geperforeerde pan van 1,5 liter boven in de stoomoven. Stoom alles 6 à 9 minuten op 80 °C (afhankelijk van de gewenste gaarheid).Doe intussen de witte wijn bij de sjalot en laat verder stoven. Voeg de room er aan toe, kruid zo nodig bij en laat inkoken.Bestrooi de zeeduivel met peper en fleur de sel alvorens hem te serveren. Extra benodigd Stoomoven TipGroenten, aardappelen, deegwaren en rijst blijven warm in de stoomoven en garen niet verder op 80 °C. KookboekHet recept 'Zeeduivel met broccoli en farfalle' is afkomstig uit het kookboek... Stoomkoken voor iedereenKarin Verhelst'Stoomkoken voor iedereen' is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes... lees verder© The House of Books. ...

Eetplezier: Creuset braadpan

http://eetplezier.blogspot.be/2011/12/creuset-braadpan.html

... wat opzij. Echt veel ruimte creëer ik er niet mee. De pannen worden opnieuw gerangschikt: de zware Staub naast de anti-aanbak vispan, het biefstukpannetje in de wok, mijn vertrouwde Scanpan naast het  eierpannetje ….nu de grote Sillit braadpan nog ….en die ovenvaste met glazen deksel daar ……even kijken ……de casserole kan daar ….. ovenschalen hier …..oeps, nog geen plek over! Allekanaries-op-een-stokkie, het is niet anders, ik zal echt iets weg moeten doen. Maar zoals een het een meisje betaamt, dien ik vooraf een logische redenering te verzinnen, zonder afbreuk te moeten doen aan mijn eigen reputatie. Hiervoor neem ik mijn toevlucht tot verbleekte schooltheorieën:  1² = 1. Waarmee ik ter plekke de essentie van ware wiskunde creëer: zolang je in het kwadraat blijft denken is ruimte oneindig. Hoezo, vrouwen denken niet vaak genoeg oplossingsgericht? Geplaatst door Nell Nijssen op 19:35 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Categorie: Potten en Pannen ...