Resultaten voor op het vel gebakken kabeljauwhaasje in de oven

Kabeljauwhaasje met zwarte tapenade en ontplofte kerstomaatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kabeljauwhaasje-met-zwarte-tapenade-en-ontplofte-kerstomaatjes

... omaatjes - Smeer de kabeljauwhaasjes in met een laagje zwarte tapenade (olijven). Leg in een geoliede ovenschaal. Verwarm de oven op 210°. Giet witte wijn rond de vis (doe dit niet op voorhand want de vis gaat anders garen door de zuren van de wijn) Zet de ovenschaal 10 minuten in de oven. Snijd de kerstomaatjes in 2, s ...

Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-kabeljauwhaasje-met-asperges-en-hollandaisesaus

... t die hollandaise nooit. Leg de zeekralen en de kabeljauw in een stoomschaal, kruid de kabeljauw en stoom dit gedurende 3 minuten op 80° C. Snijd de kopjes van de asperges en snijd de rest van de asperges in slierten. Leg deze na de 3 minuten bij de kabeljauw en stoom alles opnieuw gedurende 2 minuten. Maak ondertussen de hollandaisesaus: klop de eigelen in de vorm van een 8 s ...

Fishsticks met dipsaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fishsticks-met-dipsaus

... ewreven brickdeeg. Kruiden met peper en zout. Rol het brickdeeg dicht. het blijft dichtkleven door het eigeel. Dit kan je een dag op voorhand maken en bewaren in de koelkast. Bak in een friteuse van 180 graden tot het brickdeeg mooi goudgeel is. 2. Voor de dipsaus: Meng mosterd, azijn en eierdooier in een hoge maatbeker en zet er de mixer in om een mooie mayonaise te krijgen. Hak de peterselie fijn, snijd het hard gekookte eitje in stukjes en voeg samen met de kappertjes toe. Serveer de fishsticks samen met het dipsausjes. ...

ALDI België - Kabeljauwhaasje met broccoli en aardappelpuree

http://nl.aldi.be/aldi_kabeljauwhaasje_met_broccoli_en_aardappelpuree_585.html

... olie EL CULTIVADOR® 750 g aardappelpuree ALL SEASONS® Bereidingswijze Ontdooi de kabeljauw en de broccoli. Verwarm de oven voor op 170 Ã?°C. Plaats de kabeljauw op een weinig olie in een vuurvaste schaal, kruid met peper en zout en bak hem gaar in de oven gedurende 25 minuten. Verwarm de aardappelpuree in de microgolfoven. Stoof de broccoli in een pot m ...

Kabeljauwhaasje met Gandaham en tomatensalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kabeljauwhaasje-met-gandaham-en-tomatensalade

... het water en de instant vismarinade in een kommetje en spuit de marinade in de vier kabeljauwhaasjes. Leg de plakken ham per twee open op tafel en draai er de stukken kabeljauw mooi in. Snijd de tomaten in schijven, leg ze open op een bord, schik er de schijfjes mozzarella en de blaadjes basilicum op en overgiet m ...

Recept voor Kabeljauwhaasje met prei | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kabeljauwhaasje-met-prei/

... toof hierin de prei zachtjes gaar. Voeg de room toe. Laat even sudderen. Plet een bouillonblokje en strooi het bij de prei. Breng op smaak met het currypoeder. Laat zachtjes inkoken. Vis & vleesDep de kabeljauwhaasjes droog en gaar ze in enkele minuten in een stoomoven of pocheer ze in visbouillon. Bak de spekblokjes krokant in een koekenpan.PresentatieNeem een warm bord. Schik hierop het preimengsel. Leg de kabeljauw er op en strooi er de spekblokjes over. Neem een serveerring en duw hierin de puree. Werk af met verse bieslook. Geniet van kabeljauwhaasje met prei ...

Papillot van vis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/papillot-van-vis

... illot van vis - Snijd alle groenten zeer fijn in julienne Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruid met peper en zout en voeg een blaadje basilicum to ...

Papillot van vis | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/papillot-van-vis

... e. Stoof een beetje aan en voeg er de kappertjes aan toe. Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruid met peper en zout en voeg een blaadje basilicum toe. Sluit de papillot langs drie zijden. Voeg 4 eetlep ...

Kabeljauw met tomatenvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-tomatenvinaigrette

... naigrette - Pel en ontpit de tomaten en snij in blokjes. Schil de citroen à vif, snij het vruchtvlees in blokjes en vang het sap op. Hak de peterselie en koriander. Meng de olijfolie met het citroensap en voeg de tomaten, kappers, stukjes citroen, peterselie en koriander toe. Bak de ...

Vis met choronsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-met-choronsaus

... Vis met choronsaus - Bak de kabeljauwhaasjes in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Klop de eierdooiers samen met het water en de azijn op een laag vuurtje tot een schuimende vaste massa en zet het daarna op een hoger vuur. Smelt de Alpro soya Bakken & ...