Recept voor Klassieke zeetong ‘à la meunière’ | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/Klassieke-zeetong-a-la-meuniere/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 tongen Toevoegen 100 g bloem Toevoegen 2 el olijfolie Toevoegen 2 stevige klonten Solo Toevoegen ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/normandische-appeltaart
... normandische appeltaart - normandische appeltaart is een romige taart met calvados. Ideaal als afsluiter van een feestmaal, maar ook gewoon lekker als vieruurtje. - Schil de appels en verwijder het klokhuis. Hak 1/3 deel grof en kook dit met 25 g suiker het citroensap en de ...
Recept voor Kip op normandische wijze | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/kip-op-normandische-wijze/
... de room bij. Roer tot een gladde saus. Dien op met tagliatelle. *Tip: De cognac kunt u vervangen door cider. Geniet van Kip op normandische wijze ...
Normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/normandische-pannenkoek-geflambeerd-met-calvados
... normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados - Schil de appelen, snijd ze in fijne plakjes en kleur ze aan in wat boter. Maak het pannenkoekendeeg door alle ingrediënten (melk, bloem, eieren, olie, 50gr suiker en zout) goed te mengen. Overgiet de appelen met het deeg. ...
Lamstongetjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamstongetjes
... Lamstongetjes - Zet een kookpot met water op een vuur. Doe de prei, selder, ajuin, tijm en laurier in het water, samen met de tongetjes. Laat dit zachtjes koken gedurende 2 uur. Haal de tongen eruit en pel ze met een klein mesje. Zeef de bouillon in een andere pot en zet deze ...
Recepten - Champignonsoep met groene kruiden en varkenstongetjes
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Champignonsoep_met_groene_kruiden_en_varkenstongetjes_5
... Bereidingswijze Snij prei en selderij grof, laat zweten in boter. Hou 10 champignons apart, voeg de overige champignons, tijm, laurier en peper en zout toe. Laat 10 min. zweten onder deksel. Bevochtig met bouillon en laat 3/4 uur trekken. Mix en haal door een grove zeef. ...
Champignonsoep met varkenstongetjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/champignonsoep-met-groene-kruiden-en-varkenstongetjes
... Champignonsoep met groene kruiden en varkenstongetjes - Champignonsoep met groene kruiden en varkenstongetjes - Snij de prei en selderij grof stoof ze aan in met weinig boter.Houd 10 champignons apart voeg de overige champignons tijm laurier en peper en zout toe. Laat 10 min. ...
Normandische appelcake - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/appelcake/normandische-appelcake
... normandische appelcake 8 personen 0 min voorbereiden 1:10 uur bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 12 waarderingen GebakVegetarischFrans Ingrediënten 4 Granny Smith appels, geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken 1 eetlepel bruine suiker 250 g ongezouten boter 200 ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeetong-la-meuniere
... Zeetong à la meunière - Zeetong à la meunière, dat is een echte klassieker en met ons recept maak je hem perfect klaar. Smakelijk! - Hak de peterselie fijn.Spoel de vis dep droog en kruid met peper en zout. Wentel ze door de bloem en tik er de ...
Recept voor Normandische flensjes | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/normandische-flensjes/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 250 g bloem Toevoegen 75 g suiker Toevoegen 2 mespuntjes zout Toevoegen 1/2 l melk Toevoegen 6 eetlepels ...