Resultaten voor kriekbier

Cocktail met kriekbier en rum

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cocktail-met-kriekbier-en-rum

... Cocktail met kriekbier en rum - Cocktail met kriekbier en rum - Schenk in 4 cocktailglazen de helft kriek en de helft schuimwijn.Klop het eiwit tot schuim met het citroensap een snuifje zout en de rumsiroop.Lepel het eiwitschuim op de cocktailglazen steek nog een gesuikerde ...

Gelakt hammetje met jus van kriekbier en witloofsalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gelakt-hammetje-met-jus-van-kriekbier-en-witloofsalade

... Gelakt hammetje met jus van kriekbier en witloofsalade - Verhit de boter in een ruime pan en schroei de hammetjes kort toe. Giet er een weinig bier over, dek af en laat in de oven garen gedurende 2 uur op 140°. Overgiet regelmatig met kriekbier. Meng ondertussen de honing ...

Wildstoverij met kriek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wildstoverij-met-kriek

... kriek - Bak het vlees bruin aan alle zijden. Schroei mooi dicht. Voeg er de fijngesneden uien, suiker en bloem bij. Blus met het kriekbier, het sap van de krieken en water. Voeg er de PH Rundsbouillon bij, samen met de tijm, laurier en balsamicoazijn. Laat 1½ tot 2 uur sudderen (indie ...

Recept voor Konijn in kriekbier gestoofd met gebakken appel en pruimen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/konijn-in-kriekbier-gestoofd-met-gebakken-appel-en-pruimen/

... 1 ui, fijngesneden Toevoegen 1 flinke appel om te bakken Toevoegen eventueel Maïzena Express Toevoegen 3 dl kriekbier Toevoegen 1 el mosterd Toevoegen 1 el suiker Toevoegen 12 gedroogde pruimen Toevoegen 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vlees Toevoegen Bereidingswijze Verhit de helft van de boter en kleur de konijnenbouten rondomrond, kruidt met zout en peper. Voeg de ui toe en laat kort mee stoven, strijk de bouten in met d ...

Varkenskroketjes met kruidensalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroketjes-met-kruidensalade-en-vinaigrette-van-kriekbier

... Varkenskroketjes met kruidensalade en vinaigrette van kriekbier - Varkenskroketjes met kruidensalade en vinaigrette van kriekbier - Dompel de varkenspoten onder in een grote kom water met een handje zout. Laat een nacht trekken. Spoel ze daarna onder koud water en dep droog. ...

Jeroen Meus - Kotelet met rodekool en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-rodekool-en-gekookte-aardappelen

... ookte aardappelen - Het grof geschut: rodekool met een kotelet en een gekookte aardappel. Jeroen maakt de rodekool klaar met kriekbier en kriekenconfituur. Dit is de Belgische keuken op zijn best! - De rodekool Smelt de smout in een grote kookpot.Pel en snipper de uien. Stoof ze in de smout ...

Jeroen Meus - Hoeve-ijs met warme kersen en sabayon met kriekbier - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hoeve-ijs-met-warme-kersen-en-sabayon-met-kriekbier

... Hoeve-ijs met warme kersen en sabayon met kriekbier - Verse kersen, da’s zoiets waar je blijft van eten. Ze zijn ook bijzonder geschikt om er desserts mee te maken. Dit is in elk geval een boeiend glas zoetigheid om de maaltijd mee af te sluiten. Het ijs, de warme ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenswangen-met-kriekbier-en-peperkoek

... Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Liefhebbers van klassieke stoverij moeten deze stoofpot eens uitproberen. Na lang garen veranderen de varkenswangen in stukjes botermals en smakelijk vlees. Het is varkensvlees om ‘u’ tegen te zeggen. De o-zo-belangrijke ...

Stoofvlees met kriekbier en kersen

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/07/stoofvlees-met-kriekbier-en-kersen.html

... Stoofvlees met kriekbier en kersen Een stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer extra mogelijkheden om een smakelijke stoofschotel op tafel te zetten. Eén ...

Gegratineerd fruit met sabayon van kriekenbier | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegratineerd-fruit-met-sabayon-van-kriekenbier

... m de sabayon te laten gratineren. Serveer met roomijs. Ingrediënten 12 druiven 1 appel 1 appelsien 1 kiwi 4 eierdooiers 1 flesje kriekbier 4 el suiker vanille roomijs ...