Recept voor Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/bulgursalade-met-kikkererwten-limoen-en-kruiden/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 100 g bulgur of couscous Toevoegen sap van 1 limoen Toevoegen bosje koriander Toevoegen ...
Recept voor Pompoensoep | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/pompoensoep/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 blokjes knorr Finesse Bouillon Kip Toevoegen 1 pompoen (middelgroot) Toevoegen 50 ml Solo Delifine ...
Recept voor Italiaanse pasta ovenschotel (KNORR recept) | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/italiaanse-pasta-ovenschotel-knorr-recept/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 50 min Ingrediënten - voor 4 personen 1 bakje knorr mix Italiaanse Pasta-Ovenschotel Toevoegen 2 rode uien Toevoegen 4 tomaten Toevoegen 1 courgette Toevoegen 1 eetlepel olijfolie Toevoegen ...
Recept voor Lasagne Bolognese | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/lasagne-bolognese/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 pak knorr Spaghetteria: Bolognese Toevoegen 1 pakje knorr wiit saus Toevoegen 250 ml melk Toevoegen ...
Recept voor Soep van gele tomaten, basilicum en mascarpone | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/soep-van-gele-tomaten-basilicum-en-mascarpone/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 lente uien Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 2 eetlepels mascarpone Toevoegen 1 l ...
Recept voor Provençaalse kippenvleugeltjes | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/provencaalse-kippenvleugeltjes/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 1 blokje knorr Kruiden Bouquet Provençale Toevoegen 1 citroensap ...
Recept voor Brochette met scampi en tonijn, gemarineerd in curry | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/brochette-met-scampi-en-tonijn-gemarineerd-in-curry/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 300 g verse tonijn Toevoegen eventueel 4 lange stukken citroengras Toevoegen 5 eetlepels knorr ...
Recept voor Belgische asperges in groentebouillon met gehakt ei | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/belgische-asperges-in-groentebouillon-met-gehakt-ei/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 bussels witte asperges Toevoegen 4 hoeve-eieren Toevoegen bussels peterselie Toevoegen ...
Recept voor Duo-soep van spinazie en kervel | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/duo-soep-van-spinazie-en-kervel/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 eetlepel Solo Vloeibaar Toevoegen 1 blokje knorr Finesse Bouillon Groenten Vetarm Toevoegen zout ...
Recept voor Bloemkoolroomsoep | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/bloemkoolroomsoep/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 bloemkool Toevoegen 2 knorr Bouillonketeltjes Kip Toevoegen 1 flesje Solo Delifine om te koken ...