Resultaten voor jeroen meeus barbeque

Sangria met gegrilde appelsien | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/sangria-met-gegrilde-appelsien

... Sangria met gegrilde appelsien - Doe de appels, de meloen en de aardbeien in een grote kom. Snij de sinaasappels overlangs door en grill ze 3 minuten op de barbeque. Knijp het sap uit in de kom en voeg ook de schil van de appelsien toe. Doe er de cointreau, de suiker ...

Aubergines op de barbeque | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/aubergines-op-de-barbeque/

... Natuurlijk kun je aubergines marineren in van alles en nog wat voor je ze op de BBQ knalt. Weet ik ook wel. Maar toch zet ik de marinade van De Man hier. Ik wil het gewoon niet vergeten voor de volgende keer. Voor één grote aubergine meng je 6 eetlepels olijfolie, ...

Gegrilde hamburger met aardappelen op de barbecue | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-hamburger-met-aardappelen-op-de-barbecue

... Gegrilde hamburger met aardappelen op de barbecue - Snij de kaas en salami in kleine stukjes. Doe de taco's en de ui erbij. Meng alles samen met het vlees. Maak twee ballen en druk die plat als een hamburger. Kruid die met vleeskruiden. Kook de aardappelen gaar (of stomen). ...

Frosé recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/frose/

... Bereidingstijd: 30 minuten Wachttijd: 360 minuten Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten750 milliliter Rosé 250 gram Frambozen (bevroren)120 milliliter Water 100 gram Fijne Kristalsuiker 1  Citroen 150 gram IJsblokjes  Dit recept ...

Uit de keuken van Levine: Nieuwe kookwinkel in Den Haag: DOK Cookware

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/04/nieuwe-kookwinkel-in-den-haag-dok.html

... Nieuwe kookwinkel in Den Haag: DOK Cookware Cool Slideshows Hoera! Eindelijk is het zover: op 2 april heeft DOK Cookware in de mooie Passage in de binnenstad haar deuren geopend. DOK staat voor Duikelman, Oldenhof en Kookpunt, de 'kenners' herkennen de namen wel. In ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert ...

Griekse couscoussalade

https://www.prinsessenboontjes.be/post/grieks-slaatje

... Griekse couscoussalade Weer een salade die lekker is bij de lunch en als snel gerecht. Het is ook heerlijk bij de barbeque. Er zijn veel variaties mogelijk. Altijd lekker!Nog 10 andere salades Ingrediënten Bereidingswijze: voor 4 personen Kook 300 g parelcouscous beetgaar ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

https://saskookt.blogspot.com/2020/01/oudejaarsavondmenu-voor-2.html

... We sloten 2019 gezellig met z'n tweetjes af en dat was eigenlijk echt heel fijn. Ik ging lekkere hapjes halen, zette een leuk muziekje op en stak wat kaarsjes aan. Hieronder vind je wat we gegeten hebben. Het werd een feestelijk etentje zonder te veel werk.Aperitief ...