Resultaten voor everzwijn terrine met sjalot confituur

Terrine van kop met peterselie en look | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/terrine-van-kop-met-peterselie-en-look

... terrine van kop met peterselie en look - Snijd de kop,de tong en het oor in stukjes van 1 cm. Stoof de fijngehakte sjalot en de look aan met de stukjes kop. Doe de peterselie en de fijngehakte kappertjes erbij en bevochtig met de jus. Breng op smaak met peper en zout. Laat ...

Recept voor ragout van everzwijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-everzwijn

... bereiden: Bak de blokjes everzwijn rondom rond bruin in boter. Voeg de sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het vuur naar de laagste stand en doe de bouillon, bier, laurierblad, gekneusde jeneverbessen, mosterd en tijm erbij. Stoof gaar in ongeveer 30 ...

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Maak een inkerving in de 4 vijgen en overgiet ze met de 2 dl rode wijn. Overstrooi met de suiker en beleg met een klontje boter. Zet ze gedurende 8 minuten in een oven van 170°. Bak het everzwijn langs alle kanten bruin, ...

Terrine van foie gras | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-foie-gras

... terrine van foie gras - Kuis de lever: haal de nerven er voorzichtig uit. Doe de lever in een kom en giet de cognac en porto erbij. Kruid met peper en zout. Leg aluminiumfolie in een terrinevorm. Leg de gekruide lever in de terrine en druk aan. Vouw de aluminiumfolie dicht. ...

Kookvideo - Zelfgemaakte varkenspaté met tomatensla

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Zelfgemaakte_varkenspate_met_tomatensla

... Bereidingswijze Maak de paté 1 dag op voorhand: Stoof de ajuin en look in een klontje boter glazig op een zacht vuurtje. Neem een grote kom waarin je alles makkelijk kan mengen. Doe het vlees, ajuin en look erin. Voeg de varkensfond en cognac toe. Doe de kruiden erbij ...

Recept voor terrine van wilde paddenstoelen met gekonfijte prei | njam!

http://www.njam.tv/recepten/terrine-van-wilde-paddenstoelen-met-gekonfijte-prei

... bereiden: maak de terrine: Hak de levertjes fijn met de sjalotten en de kruiden. Doe er de madera bij, voeg de drie soorten gehakt toe, meng goed en zet opzij. Bak de schoongeborstelde paddenstoelen op hoog vuur in het ganzenvet. Houd een paar mooie exemplaren apart en ...

Zalmterrine met courgettes

http://creaymme.blogspot.be/2015/08/zalmterrine-met-courgettes.html

... Zalmterrine met courgettes Bij warme zomertemperaturen en bij een avondetentje op het terras, past een koude terrine perfect. En als je dat kan delen met aangenaam gezelschap dan kan de avond niet meer stuk. Dit heb je nodig:400 g verse zalm3 schijven gerookte zalm2 ...

Terrine van hert | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-hert

... terrine van hert - Smelt de bouillon in warm water, kook even op en laat afkoelen. Doe al het gemalen vlees samen in een kom. Voeg de eieren, peper, zout en wiskey toe en meng alles door elkaar met de handen. Voeg de afgekoelde bouillon toe en meng goed door. Bekleed de ...

Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen-en-pommes-duchesse

... Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse - Meng 2 eetlepels balsamicoazijn met het sap van 1 sinaasappel. Voeg er 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng met een kaneelstokje en 4 kruidnagels. Giet de marinade over het everzwijn en zet ...

Terrine van konijn

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/456/terrine-van-konijn-1

... terrine van konijn - Een feestelijk voorafje - Snij van 1 konijn het rugvlees en het vlees van 1 bout in repen. Leg het in een schaal en overgiet het met 30 cl cognac. Laat 1 uur marineren. Maal het overgebleven vlees in d keukenrobot fijn. Snipper de sjalotjes. Blancheer ...