Resultaten voor citroensaus

Venkel met citroensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/venkel/venkel-citroensaus

... Venkel met citroensaus 2 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 400 g venkel, in schijven sap van ½ citroen 15 g zachte of vloeibare margarine 50 g ui, fijngesnipperd 1 koffielepel ...

Gepaneerde reepjes varkensvlees met citroensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/gepaneerde-reepjes-varkensvlees-citroensaus

... Gepaneerde reepjes varkensvlees met citroensaus 2 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie520 kcal 36 g eiwit 36 g vet 13 g koolhydraten Ingrediënten 1 ei ½ theelepel serehpoeder ...

Kwartel met citroensaus en venkel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kwartel-met-citroensaus-en-venkel

... Kwartel met citroensaus en venkel - Bak de kwartel langs alle kanten mooi bruin in plantaardige boter nadat je ze gekruid hebt met PH Pepermix en zout. Blus met citroensap en zuiver water.Voeg wat zeste van citroen bij. Voeg er de maggi PH Kippenbouillon bij. Snijd de venkel ...

Pladijs in citroensaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-in-citroensaus

... Pladijs in citroensaus - Pladijs in citroensaus - De tomaten pellen de pitjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine dobbelstenen snijden. De schil van de citroen halen en in flinterdunne reepjes snijden. De spinaziebladen ontnerven wassen en even aanstoven. Acht grote ...

Gepaneerde kalfsfilets met citroensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gepaneerde-kalfsfilets-met-citroensaus

... Gepaneerde kalfsfilets met citroensaus - Snij het kalfsvlees in 8 gelijke plakjes en sla ze plat met de deegrol tussen twee vellen keukenpapier. Klop de eieren los. Meng voor het paneermeel het broodkruim met de provençaalse kruiden en de kaas. Haal de kalfsfilets eerst ...

‘Chickensticks’ met worldpepper en mango-jalapeňosaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chickensticks-met-worldpepper-en-mango-jalapenosaus

... ënten 1 el citroenzeste 2 th lepels grof gemalen gemengde peper 1 th lepel zout 2 el sesamolie 2 kipfilets 1 el saké 1 th lepel citroensaus 1 th lepel terryakisaus 1 dl mango-jalapeňoglaze of mangochutney ...

Recept voor gestoomde kabeljauw met citroensaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gestoomde-kabeljauw-met-citroensaus

... bereiden: Snijd de paksoi en de spinazie in repen en leg in een stoommandje. Kruid de kabeljauw met peper en zout en leg bij in het stoommandje. Laat 8 minuten stomen. Breng het water aan de kook met het bouillonblokje, de room en het sap van 1 citroen. Breng op smaak met ...

Fusilli met gerookte zalm, citroen en rucola - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/fusilli/fusilli-gerookte-zalm-citroen-rucola

... vuur de crème fraîche en citroenrasp door. Laat even sudderen tot de pasta klaar is.Giet de pasta af. Roer er snel eerst de citroensaus door, dan de zalm en ten slotte de rucola. Schep op de warme borden. Maal er peper over en geef de Parmezaanse kaas erbij. Variatietip Fusilli met gerookte zalm en spinazie: vervang de rucola door spinazie. KookboekHet recept 'Fusilli met gerookte zalm, citroen en rucola' is afkomstig uit het kookboek... SpitsuurkokenLoethe Olthuis'Spitsuurkoken' laat zien dat culinair genieten mogelijk is in een mum van tijd. Het boek staat vol recepten die binnen een half uur klaar zijn, vaak zelfs binnen 20 minuten... lees verder© Terra Lannoo. ...

Recepten - Pladijs in citroensaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Pladijs_in_citroensaus

... Bereidingswijze De tomaten pellen, de pitjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine dobbelstenen snijden. De schil van de citroen halen en in flinterdunne reepjes snijden. De spinaziebladen ontnerven, wassen en even aanstoven. Acht grote bladeren apart houden, de rest ...

Krokante hapjes met lam en verse geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/krokante-hapjes-met-lam-en-verse-geitenkaas

... boter 1 el verse tijm 1 el olijfolie peper zout voor de perensaus 1 rijpe peer 1 el citroensap 1 tl druivenpitolie voor de honing-citroensaus 2 el vloeibare honing 2 el citroensap ...