Resultaten voor zwarte pensen met sint jacobsvruchten

Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/slaatje-van-sint-jacobsvruchten-met-gegrilde-pancetta

... Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta - Bak of gril de pancetta krokant. Smeer de klem in met olijfolie. Prik de sint-jacobsvruchten op een brochette. Kruid met peper en zout. Steek de brochettes tussen een klem en leg ze op de grill. Voor de vinaigr ...

Sint-Jacobsvruchten met wasabikorst | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sint-jacobsvruchten-met-wasabikorst

... Sint-Jacobsvruchten met wasabikorst - Snijd de courgette fijn, voeg look en wat room toe en stoom 1 minuut op 120°C. Mix de het geheel vervolgens tot een zalfje. Voor het korstje: Shiso blaadjes zeer fijn hakken. Boter toevoegen samen met het amandelpoeder, het bro ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Maak een roux met de boter en bloem. Giet de wijn, water en room erbij en roer de eetlepel visfumet eronder. Goed doorroeren en laten opkoken. Voeg de smaken toe: peper, zout en kerriepoeder en zet langs de kant. Bak de ...

Sint-Jacobsvruchten | Start to Cook

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/sint-jacobsvruchten

... Sint-Jacobsvruchten - Meng de sla met de balsamicoazijn en olijfolie. Bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten bruin in olijfolie met een klontje boter. Serveer de sla met de sint-jakobsvruchten en werk af met pijnboompitten en kervel. Ingrediënten 4 el pijnboom ...

Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsvruchten-met-basilicumsaus

... Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus - Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers 2 eetlepels citroensap. Dep de sint-jacobsvruchten goed droog met keukenpapier en kruid ze met een snufje zout en peper. Smelt een halve eetlepel boter in een pan met anit-aanbakla ...

Recept Piet Huysentruyt - sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/SINT-JACOBSVRUCHTEN/2198

... SINT-JACOBSVRUCHTEN Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • olijfolieolijfolie • 4 per persoon sint-jacobsvruchten 4 per persoon sint-jacobsvruchten • ajuinajuin • looklook ...

Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kastanjesoep-met-tartaar-van-sint-jacobsvruchten

... Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten - Snij de kastanjes in grove stukken en versnipper een ui. Fruit beiden aan met olijfolie in een pan. Blus met een flinke scheut cognac en zet onder in kippenbouillon. Laat enkele minuten verder koken. Breng op smaak ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zout peper room : 2 dl visfumet : 1 el water : 2 dl witte wijn : 2 dl bloem : 25 gr boter : 25 gr kerriepoede ...

Recept Piet Huysentruyt - brochette van scampi en sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/BROCHETTE-VAN-SCAMPI-EN-SINT-JACOBSVRUCHTEN/1329

... BROCHETTE VAN SCAMPI EN SINT-JACOBSVRUCHTEN Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Zeevruchten Type: Bbq Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 12 scampi12 scampi • 12 sint-jacobsvruchten12 sint-jacobsvruchten • 24 fijne spekschijfjes24 fi ...

Witte pens met kaas | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-pens-met-kaas

... Witte pens met kaas - Snijd de witte pensen in 2 en vul ze met de kaas. Leg het spek voor je en rol de pensen erin, zorg dat het spek goed rond de kaas gewikkeld is. Steek de pensen elk op 2 stokjes. Doe er een klein beetje olijfolie over. Gril de pensen langs beide ...