Resultaten voor zwaardvis kappertjes ansjovis pascale naessens

Gegrilde zwaardvis met aardappel-tomaat-kappertjes en basilicumstoemp | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/gegrilde-zwaardvis-met-aardappel-tomaat-kappertjes-en-basilicumstoemp

... Gegrilde zwaardvis met aardappel-tomaat-kappertjes en basilicumstoemp - zwaardvis is zeker geen alledaagse vis maar zijn stevige vruchtvlees maakt van hem een ideaal vis om te grillen. Licht kruiden en een beetje citroensap, meer heeft hij niet nodig om aangenaam te verrassen. ...

Conchiglie met ansjovis en kappertjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/122/conchiglie-met-ansjovis-en-kappertjes

... Conchiglie met ansjovis en kappertjes - Pastaschotel met een lekkere pittige tomatensaus - Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes. Snij de ansjovis in stukjes. Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. ...

Lasagnesalade met tonijn, ansjovis, kappertjes en gremolata

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89935/lasagnesalade-met-tonijn-ansjovis-kappertjes-en-gremolata-1

... Lasagnesalade met tonijn, ansjovis, kappertjes en gremolata - Koop tonijn, ansjovis en kappertjes gerust in bulk, want de ingrediënten geven instant smaak en zijn dus handig om in huis te hebben. Ansjovisfilets en kappertjes kun je voor meerdere recepten gebruiken. ...

Zwarte tapenade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zwarte-tapenade

... Zwarte tapenade - Doe de olijven, look, kappertjes, ansjovis en de olijfolie in een blender en breng op smaak. Serveer met geroosterd brood. Ingrediënten 1 stokbrood 500 gr zwarte olijven (ontpit) 4 teentjes look ansjovis 4 el kappertjes olijfolie ...

Zeebaars in bakpapier met groenten en ansjovis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zeebaars-in-bakpapier-met-groenten-en-ansjovis

... Zeebaars in bakpapier met groenten en ansjovis - Snijd de ansjovis en de knoflook fijn. Doe in een kom samen met de kappertjes en de tomaatjes. Giet er een scheut olijfolie bij, wat citroensap en de witte wijn. Kruid met peper en weinig zout. (denk eraan de ansjovis zijn ...

Gebakken zwaardvis | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zwaardvis

... Gebakken zwaardvis - Snij de pijpajuin en het loof van de venkel fijn. Vermeng met het sap van één limoen. Hak enkele olijven fijn en voeg deze samen met 3 eetlepels en wat droge witte wijn toe aan de kruiden. Zorg ervoor dat ze net onder staan. Snij de zwaardvis in grove ...

Zwaardvis op z'n Siciliaans | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zwaardvis-op-zn-siciliaans

... een scheut witte wijn en voeg de uitgelekte kappers en pistachenoten eraan toe. Breng op smaak met enkele kruiden. Gril of bak de zwaardvis. Leg de gegrilde of gebakken zwaardvis op een bord en doe de tomatensaus eroverheen. Werk het gerecht af met enkele basilicumblaadjes. Ingrediënten 4 moten zwaardvis 250 gr rijpe kerstomaten 1 glas witte wijn 2 el pistachenoten zout peper bakboter oregano 10 blaadjes basilicum 2 ansjovisfilet in olie 1 el kappers op zout ...

Recept voor Crostini met tapenade | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/crostini-met-tapenade/

... Menugang: Aperitiefhapje Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 gemarineerde ansjovisfilets Toevoegen 3 takjes verse oregano Toevoegen peper van de molen Toevoegen ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Linguine met ansjovis en tomaat

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/382/linguine-met-ansjovis-en-tomaat

... Linguine met ansjovis en tomaat - Een origineel pastagerechtje - Pel de tomaten. Plet de ansjovis. Snipper de ui en de knoflook. Snipper de marjolein en de salie. Stoof de ui en de knoflook glazig in een bodempje olijfolie. Doe er de tomaten, kappertjes en ansjovis bij. ...