Resultaten voor zoet zuur witloof

Familiedinerrecept Hamlappen Zoet/Zuur | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/754340/Hamlappen-zoetzuur

... Gebakken blokjes hamlappen met zilveruitjes en paprika in zuur Bereidingstijd: 30-60 minuten Gang: Hoofdgerecht Keuken: Goedkope en snelle keuken Smaak: zoet Techniek: Smoren Soort gerecht: Hoofdgerecht Uit eigen keuken: Nee (i) Ingrediënten voor 4 personen 8 ons ...

Zoet-zuur-zoute tomaatjes | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/zoet-zuur-zoute-tomaatjes

... Zoet-zuur-zoute tomaatjes - Neem een niet al te grote steelpan in metaal en smelt de kristalsuiker met wat water op een klein vuur. Roer niet, maar 'wals' af en toe met de pan. Zodra de karamel aan de kant van de pan lichtjes begint te verkleuren, voeg je het citr ...

Recept Piet Huysentruyt - wok met kip in zoet-zuur - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/WOK-MET-KIP-IN-ZOET-ZUUR/254

... WOK MET KIP IN ZOET-ZUUR Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees, Gevogelte Type: Wok Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 2 kippenborsten2 kippenborsten • 1 busseltje lente-ui1 busseltje lente-ui • ph wokkruidenph wokkruiden • ...

Receptjes.be - Recepten - Aperitiefhapjes - Witloof Garnaalbootjes

http://www.receptjes.be/recept_witloof_garnaalbootjes.html

... witloof Garnaalbootjes Ingredienten Voor 4 Personen: - 4 stronkjes witloof - 100 gr grijze garnalen - 4 eetlepels cocktailsaus - bieslook ter garneringBereidingswijze Haal de blaadjes van de stronkjes witloof. Meng de grijze garnalen met de cocktailsaus. Vul de b ...

Recepten - Lepelhapje van witloof met ansjovis

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lepelhapje_van_witloof_met_ansjovis

... Bereidingswijze Spoel het witloof. Snij het in grove stukken en stoof het even aan in een pan met boter. Vermeng de kappertjes met de parmezaan, de knoflook, de olijfolie en de peper. Rol de ansjovisfilets op. Serveer ze op een lepeltje met het gestoofde witloof ...

Witloof in de oven | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witloof-in-de-oven

... witloof in de oven - Zet de oven op 180 graden. Bak het witloof in zijn geheel aan met bakboter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout en blus met een glas water. Kook het witloof 5 minuten op een middelmatig vuur. Giet het witloof af maar bewaar het vocht. Maak de ...

Kip met dragon, gestoofd witloof en aardappelen in de schil | VTM Koken

http://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kip-met-dragon-gestoofd-witloof-en-aardappelen-in-de-schil

... Kip met dragon, gestoofd witloof en aardappelen in de schil - Kook de aardappelen in de schil. Was het witloof en ontdoe het van de bittere kern. Doe 1 eetlepel vetstof in de pan en stoof kort de kroppen witloof in zijn geheeld. Doe er een glas groentebouillon bij ...

Moscato d’Asti Dolce Sogno | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/moscato-dasti-dolce-sogno/

... Moscato d’Asti Dolce Sogno Bij zoet hoort zoet. Dat kun je bij de Franse aardbeientaart invullen door Monbazillac te nemen, of Sauternes, maar dat betekent suiker, suiker en nog eens suiker (van de druif). Hetzelfde geldt voor veel muskaatwijnen uit Frankri ...

Witloof met kaas en hesp op de barbecue | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witloof-met-kaas-en-hesp-op-de-barbecue

... witloof met kaas en hesp op de barbecue - Snijd de witloofstammetjes in 2. Leg er kaas tussen en kruid met peper en zout. Snijd de ham op de lengte van het witloof en rol dat erin. Doe er een klein beetje olijfolie over. Leg op de grill. Ingrediënten 4 plakken he ...

Tatin van witloof | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tatin-van-witloof

... Tatin van witloof - Smelt in een braadpan een klontje Alpro Bakken en braden. Als de boter goed warm is, bak je het witloof aan alle zijden bruin. Wanneer het mooi bruin is, stoof je het witloof verder onder een deksel op een laag vuurtje tot het half gaar is, dat ...