Resultaten voor zeer fijne suiker voor advokaat

Tartaar van tomaat en basilicum

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-van-tomaat-basilicum-en-pijnboompitten

... taar van tomaat, basilicum en pijnboompitten - Snijd de tomaten in 4 delen en verwijder de pitten. Snijd het tomatenvlees in zeer fijne blokjes.Rooster de pijnboompitten en zet deze aan de kant.Snijd de basilicum in zeer fijne snippers.Meng de fijne tomatenblokjes met de pijnboompitten en basilicum door elkaar. ...

Vietnamese kipsalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/vietnamese-kipsalade

... muntblaadjes 1 handjevol sojascheuten 2 el plantaardige olie zeezout peper 600 gr kippenfilets Dressing 2 kleine rode pepertjes, zeer fijn gehakt 3 Aziatische rode sjalotten, in fijne schijfjes 2 teentjes knoflook, zeer fijn gehakt 2 el rijstazijn 60 ml vissaus 60 ml limoensap 1 el extra fijne suiker ...

Recepten - Kalfshamburger met huisgemaakte ketchup

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfshamburger_met_huisgemaakte_ketchup

... assa. Dit duurt ongeveer 45 minuten op een zacht vuurtje. Laat afkoelen en zeef eerst door een grove zeef, en vervolgens door een zeer fijne zeef. Breng op smaak met wat zout en eventueel wat extra azijn. In ketchup die in de handel verkrijgbaar is zit zeer veel suiker. Als je deze smaak wil benaderen, moet je suiker toevoegen. Los in dat geval wat suiker op in een beetje water en voeg het aan de ketchup toe. Meng alle ingrediënten voor de hamburger en breng op smaak met peper, zout en Provençaalse kruiden. Vorm 4 h ...

Basisrecept macarons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/basisrecept-macarons

... n 1 uur op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 150 °C (stand 5). Meng de poedersuiker en het amandelpoeder en maal zeer fijn. Begin de eiwitten op te kloppen. Voeg de fijne suiker toe wanneer het mengsel schuimig wordt. Klop de eiwitten zeer stijf op tot ze pieken vormen als je de kloppe ...

Sinaasappellikeur zelf maken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sinaasappellikeur-zelf-maken

... e suiker verhitten tot de suiker is opgelost. Sinaasappel met citroen onder stromend water warm afborstelen en afdrogen. De schil zeer dun afsnijden en samen met het opengesneden vanillestokje en de jenever aan het sap toevoegen. Goed afgesloten ongeveer 1 week koel en donker laten staan. Het mengsel door een fijne zeef giet ...

Recept voor Soufflé van verse kaas en pompoen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/souffle-van-verse-kaas-en-pompoen/

... Bereidingswijze Laat het pompoenvlees met de kaneelstokjes en de suiker in een pan met dikke bodem en 1 glas water afgedekt op zeer zacht vuur garen.Verwijder de kaneelstokjes, mix glad. Voeg dan de Solo, de melk, de bloem en de kaas toe. Splits de eierdooiers van de eiwitten en voeg de dooiers aan de bereiding toe. Klop de eiwitten zeer stevig op met 3 lepels suiker en spatel ze voorzichtig door de bereiding. Smeer de vormpjes in met Solo en verdeel er het deeg in. Schuif ze 20 minuten in een op 180° voorverwarmde oven. Maal de noten zeer fijn. Bestrooi de soufflés met de noten en versier met de muntblaadjes. Geniet van Soufflé van verse kaas en pompoen ...

Gesuikerde omelet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gesuikerde-omelet

... Gesuikerde omelet - Klop 2 eiwitten samen met 3 eetlepels suiker op tot een stevige massa. Voeg er 1 eetlepel maïzena aan toe. Doe een beetje melk op de stoomplaat en maak schuimpjes. Stoom dit eiwitschuim gedurende 1 minuten op 70° C. Maak van de suiker en het water ...

Kipsalade met witloof | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kipsalade-met-witloof

... een halve limoen, voor wie van wat frisheid houdt. Ingrediënten 1 limoen 400 gr kipfilet (gekookt) 8 stronkjes witloof ½ ui, in zeer fijne plakjes 2 el gepelde ongezouten pindanoten 2 el vissaus 2 el fijne kristalsuiker 1 teentje look 1 Spaanse rode peper 20 blaadjes munt Vietnamese munt (optioneel) Thaïse basilicum (optioneel) ...

Chocolademousse met marasquintoets | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chocolademousse-met-marasquintoets

... Chocolademousse met marasquintoets - Verbrokkel de chocolade en smelt ze samen met de boter zeer zachtjes. Klop de eigelen met de helft van de suiker zeer goed op tot je een wit schuimige massa hebt. Klop de eiwitten op met de rest van de suiker tot pieken. Klop de ...

Zoete couscous met gekarameliseerde kersen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zoete-couscous-met-gekarameliseerde-kersen

... Zoete couscous met gekarameliseerde kersen - Breng het water met de suiker aan de kook in een steelpannetje. Voeg hieraan in zeer fijne reepjes gesneden citroenschil toe, alsook het kaneelpoeder. Laat 1 minuut koken. Zeef de siroop en giet deze over de couscous. Hou ...