Resultaten voor zeebaars barbeque

Zeebaars met courgette | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeebaars-met-courgette

... zeebaars met courgette - Snijd de courgette in fijne lange julienne en bak aan in wat boter. Grill de zeebaars. Frituur de rijstspaghetti tot kroepoek. Rasp de schil van een halve limoen. Meng de honing, sap van de limoenen en de limoenrasp met de olijfolie. Meng de k ...

Kruidensoepje met zeebaars | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kruidensoepje-met-zeebaars

... Kruidensoepje met zeebaars - Kook de tuinkers, raketsla en peterselie gaar in kokend water. Spoel onder ijskoud water. Blender de gegaarde kruiden met een weinig water. Snijd het brood in blokjes. Bak de blokjes in olijfolie met look. Warm het water met de PH Visbouil ...

Zeebaars met prei | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeebaars-met-prei

... zeebaars met prei - Kook de melk en voeg er de Ganda aan toe, laat inkoken. Versnijd de prei en stoof aan in wat boter. Bak de zeebaars kort aan in de olie. Mix de melk met het spek en haal door een fijne zeef. Werk af met een klontje boter. Doe wat Alpro soja cuisine ...

Zeebaars met provençaalse saus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeebaars-met-provencaalse-saus

... smaak met basilicum, look, peper en zout. Laat koken. Indien nodig de coulis mixen. Vervolgens de groenten erbij voegen. Stoom de zeebaars 3 minuten op 70°C. Als hij klaar is, ontvel de zeebaars voor het opdienen samen met de provençaalse saus. Ingrediënten ½ rode ...

Zeebaars à la niçoise met e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/zeebaars-a-la-nicoise/recept/509

... Bereiding van zeebaars à la niçoise Doe zou en peper op de zeebaars. Leg op een ovenschaal met de helft van de olie: verdeel goed over de twee zijden.Verwarm de oven voor op 220°C en zet dan voor 15 minuten in de oven. Draai om na de helft van de kooktijd.Sc ...

Zeebaars met spek en rozemarijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeebaars/zeebaars-spek-rozemarijn

... en 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 12 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 600 g zeebaars, in 4 stukken 8 plakken spek 4 takjes rozemarijn bloem olijfolie om in te bakken 4 eetlepels mosterd handje peterselie, fijngehak ...

Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/club-camping/recept/wilde-zeebaars-met-spinazie-venkel-en-zeeuwse-mosselen

... Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen - Kook de mosselen op de klassieke manier met groenten en look. Fileer de zeebaars en snij hem in stukken. Schroei de zeebaars even langs één zijde in een pan met wat olijfolie. Daarna mag de vis in de oven gar ...

Recepten met zeebaars - Recepten met vis - E-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/zeebaars

... 1 zeebaars (van ongeveer 500 gr)2 soeplepels olijfolie1 ui500 gr tomaten1 kruidentuiltje1 teen look1 soeplepel zwarte olijven1 soeplepel kappers2 ansjovisfilets1 soeplepel gehakte peterselie ...

Recept voor zeebaars in de oven met spinazie | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zeebaars-de-oven-met-spinazie

... bereiden: bereid de zeebaars voor: Knip de vinnen van de vis en ontschub hem met de schubbenvanger. Haal de ingewanden uit de buikholte en spoel onder koud stromende water. bak de zeebaars in de oven: Verwarm de oven voor op 170°C. Pel de sjalot en de look. Snijd ...

Vurig voorspel van asperge en zeebaars | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/vurig-voorspel-van-asperge-en-zeebaars

... Vurig voorspel van asperge en zeebaars - Bak de panko goud bruin in ruim olijfolie, voeg op het laatste fijn gesneden koriander toe en laat uitlekken op keukenpapier. Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ze ...