Resultaten voor zalmtartaar sos piet waterkers

Zalmtartaar - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar

... per en cayennepeper en zet hem tot gebruik afgedekt in de koelkast.Bekleed 4 kommetjes (Ø ca. 8 cm) met plasticfolie, schep de zalmtartaar daarin en druk die lichtjes aan. Zet elk kommetje omgekeerd op het midden van een groot bord en verwijder kommetje en folie.Snijd het vruchtvlees van de resterende avocadohelft in kleine blokjes en besprenkel die met wat citroensap.Lepel de room rondom de zalmtartaartjes en druppel hier en daar wat azijn op de room. Garneer met plukjes sla (of waterkers), tomaat en avocado. Extra benodigd Plasticfolie KookboekHet recept 'Zalmtartaar' is afkomstig uit het kookboek... Kook ook - Visdiverse auteursLaat je verrassen door de meest uiteenlopende gerechten met vis, schaal- en schelpdieren in 'Kook ook - Vis'. Denk bijvoorbeeld aan Franse vissoep, Zalmsoufflee en Pilaf... lees verder© Inmerc. ...

Hobbykok Pluis: Zalmtartaar met rucolaolie

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/01/zalmtartaar-met-rucolaolie.html

... nne partjes en pers de rest van de vrucht uit. Meng de zalm met het citroensap, de crème fraîche en 3/4 van de bieslook. Dek de zalmtartaar af en bewaar tot gebruik in de koelkast.Bereiden: Breng de rucolaolie op smaak met zout. Zet de ringvorm op een bord en vul met 1/8 van de zalmtartaar; druk goed aan met de achterkant van een lepel. Verwijder de ringvorm en druppel de rucolaolie over de zalmtartaar. Leg er een partje citroen op en bestrooi met bieslook. Maak op deze manier alle borden op.Bron:AH Geplaatst door Pluis op 1/22/2012 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vis, voorgerechten ...

Zalmtartaar met dille en zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-dille-zeewier

... olijfolie, het limoensap en wat zout en peper door.Dek de kom af en laat de zalm 15 minuten marineren in de koelkast. Serveer de zalmtartaar met geroosterd brood. KookboekHet recept 'Zalmtartaar met dille en zeewier' is afkomstig uit het kookboek... Het unieke zeewier k ...

Zalmtartaar met tempura van bieslook

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/168/zalmtartaar-met-tempura-van-bieslook

... en beetje zout . Bak de staafjes ciabatta in hete olijfolie aan beide kanten bruin. Laat ze afkoelen op keukenpapier . Verdeel de zalmtartaar over de borden. Haal de sprieten bieslook door het tempuradeeg en bak ze in frituurolie van 180°C tot het deeg krokant is . Leg de bieslooktempura op de zalmtartaar en serveer met stukjes gebakken ciabatta. ...

Zalmtartaar op toast - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-toast

... p, de mierikswortel, de kappertjes en het bieslook. Voeg de zalm en ui toe en schep het geheel voorzichtig door elkaar.Verdeel de zalmtartaar over de toastjes. Leg bovenop een toefje crème fraîche en een takje dille. Serveer de zalmtartaar koud. TipDe ingrediënten voor de tartaar kunt u tot 3 uur van tevoren snijden. Bewaar ze afzonderlijk in de koelkast. KookboekHet recept 'Zalmtartaar op toast' is afkomstig uit het kookboek... Zalmdiverse auteursVrijwel elk restaurant heeft recepten met de alom gewaardeerde zalm op het menu staan, of het nu om gerookte zalm of zalmfilet gaat. Door de exclusieve smaak... lees verder© De Lantaarn. ...

Kroepoek met zalmtartaar

https://www.prinsessenboontjes.be/post/kroepoek-met-zalmtartaar

... Kroepoek met zalmtartaar Weer een super lekker hapje, en dat zonder te koken. Een favoriet voor velen, en je kan bij de tips meerdere serveertips zien.Ingrediënten:Bereidingswijze:Maak een sausje met 1 volle el zure room, 1 kl mosterd, 2 el citroen , 2 el soyasaus, 1 zeer ...

Salade van waterkers, appel en witloof - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/salade-van-waterkers-appel-en-witloof

... Salade van waterkers, appel en witloof By: Bill Granger Gepubliceerd: 15 September 2011 5 of 5 stars 1 5 5 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: Dijonmosterd : 2 th lepels champagneazijn : 2 th lepels citroen (sap) : 1/2 appel : 1 witloof : 2 stronken waterkers ...

Hobbykok Pluis: Zalmtartaar met avocadomousse

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/01/zalmtartaar-met-avocadomousse.html

... l peterselie, zout, cayennepeper en limoensap. Maak met behulp van een ring (steker) 4 cirkels van de avocadomousse met daarop de zalmtartaar. Klop de crème fraîche los met wat zout, peper, ½ tl limoenrasp en mierikswortel en druppel de dressing om de cirkels. Bron: Libelle Geplaatst door Pluis op 1/31/2011 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vis, voorgerechten ...

Zalmtartaar met frisse dressing en peterselie-olie | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/zalmtartaar-met-frisse-dressing-en-peterselie-olie

... itolie. Doe dit mengsel in een fijne zeef en laat uitlekken. Breng op smaak met wat sushiazijn, olijfolie, peper en zout. voor de zalmtartaar Snij de moot verse zalm in blokjes, zorg ervoor dat je de velkant (de grijze kant) mooi wegsnijd. Snij de radijsjes in kleine blokjes ( brunoise). Snij het lenteuitje in fijne ringen. Maak de zalmtartaar aan met olijfolie en sushiazijn. Let er op dat je de zalm eerst aanmaakt met de olie en d ...

Zalmtartaar van verse zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-verse-zalm

... de citroenrasp, crème fraîche en mierikswortel door elkaar en breng de saus op smaak met zout en peper. Schep de saus om de zalmtartaar en garneer met peperkorrels en bieslook. WijntipDit gerecht gaat goed samen met een licht type Chardonnay. KookboekHet recept 'Zalmtartaar van verse zalm' is afkomstig uit het kookboek... Spiekboekje wijnHubrecht Duijker'Spiekboekje Wijn' helpt je om lekkere wijnen uit te kiezen op hun druif. Zo'n twee dozijn veelvoorkomende druiven komen aan de orde. Hubrecht Duijker geeft op... lees verder© Inmerc. ...