Resultaten voor zalmsla

Glutenvrije feesthapjes (1) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/glutenvrije-feesthapjes-1

... pperde bieslook onder het roerei en verdeel over amuselepeltjes. Garneer met wat kaviaar en serveer meteen. Komkommertoastjes met zalmsla: Beleg de schijfjes komkommer met een lepeltje zalmsla. Garneer met wat bieslook of dille en serveer. Insalata caprese op een stokje: Doe wat olijfolie, peper en zout in een kommetje en laat de mozzarellabolletjes er een half uurtje in marineren. Steek telkens een bolletje mozzarella, een kerstomaatje en een blaadje basilicum op een stokje en maakt zo 8 spiesjes. Ingrediënten Lepelhapje met roerei en kaviaar 2 eieren scheut room of melk peper en zout sprietjes bieslook, gesnipperd 2 el kaviaar Komk ...

Kerstomaatjes met pesto | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kerstomaatjes-met-pesto

... et tomaatje met de pesto en sluit met het hoedje. Variatie: gebruik verschillende kleuren kerstomaatjes en vul met garnaalsalade, zalmsla ...

Toast met verse zalmsalade

https://www.prinsessenboontjes.be/post/toast-met-verse-zalmsalade

... op zalmsalade. Op een broodje of een toast, als aperitiefhapje of als lunch, zalmsalade smaakt ons echt zo goed. Of zeggen jullie zalmsla?Nog 10 andere visgerechten Ingrediënten Bereidingswijze:Kook 2 eieren in 8 minuten hard. Koel af.Bak / Wok / stoom de zalm in 1 el olie. Je kan de zalm al snel met een vo ...

Verrassingsbrood met zeevruchtensalades | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/verrassingsbrood-met-zeevruchtensalades

... uw daarna de dooier door de zeef. Meng ei met krab, fijngesneden bieslook, mayonaise. Kruid met peper en zout. Zet opzij. Voor de zalmsla: Doe de mayonaise in een kom.  Voeg tomatenconcentraat en cognac toe. Snij de sjalot fijn.  Meng alles onder elkaar. Kruid met cayennepeper. Verbrokkel de zalm, meng onder de saus. Kruid eventueel bij met peper en zout, ketchup of honing. Zet koud. Voor de tartaar: Verhit een pan met olijfolie en boter. Kruid de coquilles met peper en zout.  Bak ze zeer kort langs elke kant (lees: max 1 à 2 minuten). Snij in schijfjes, daarna in balkjes en tenslotte in blokjes. Snij de avocado in twee. Verwijder de pit. Maak inkepin ...