Resultaten voor zalmmousse sergio

Glaasjes met zalmmousse

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/13/glaasjes-met-zalmmousse

... Glaasjes ...

Zalmmousse (4 ingrediënten) » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/zalmmousse/

... Nog op zoek naar een easy peasy kersthapje? Kokerellen to the rescue! Deze zalmmousse is smeuïg, pittig en romig tegelijkertijd. En het allerbeste nieuws? De werkwijze is slechts één stap en je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig. Een goed aperitiefhapje zet de perfecte ...

Cambridge recepten: Toast met zalm...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/toast-met-zalm.html

... ster de sneetjes brood goudbruin in een broodrooster en snijd ze diagonaal doormidden. * Besmeer de ene helft van de sneetjes met zalmmousse en de andere helft met het crème-fraîchemengsel. * Verdeel de plakjes gerookte zalm over de sneetjes met zalmmousse en leg de sneetjes met het crème-fraîchemengsel erop. * Leg op elk broodje een takje van de achtergehouden dille. 02:57 | Labels: Gezond eten, Ontbijt, Vis | You can leave a response   ...

Soesjes met zalmmousse

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/soesjes-met-zalmmousse.html

... Soesjes met zalmmousse Het is altijd een leuke bezigheid om soesjes te maken. De receptuur is eenvoudig: 100 + 100 + 100 + 100 + 4 = een goed soezendeeg. Verder is het opletten of het deeg wel gaar is, want anders willen de soesjes niet rijzen in de oven en blijft het deeg ...

Gemarineerde worteltjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/gemarineerde-worteltjes

... Gemarineerde worteltjes Dit is heel lekker als aperitief. Of als bijgerechtje. Die kleuren op tafel ogen meteen super mooi. En onderaan zit nog een laagje humus. Dippen maar.Ingrediënten Bereidingswijze:naar de stap voor stap foto's Tips:We hebben dit recept gezien bij ...

Desire Sergio Herman - Mara Grimm

http://eetplezier.blogspot.be/2014/10/desire-sergio-herman-mara-grimm.html

... Desire sergio Herman - Mara Grimm Wie aan Zeeland denkt vrijwel onmiddellijk aan zware, vette klei, opzwiepende zeeën en bulderende stormen. Elementen waar de inwoners van deze provincie in de loop der tijd volledig aan gewend zijn geraakt. Zij worstelen en komen altijd ...

Jeroen Meus - Retrohapjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/retrohapjes

... et meer gesmaakt worden.Bij het chique aperitief van de jaren stillekes horen witloofblaadjes gevuld met garnaalsla, toastjes met zalmmousse en warme zakouski met een smeuïge visvulling.Voor dit gerecht heb je visfumet nodig. - 0. Verwarm de visfumet in een pot op een matig vuur. 1. Leg de blokjes diepgevroren vis in de fumet en pocheer de vis. Laat de visbouillon pruttelen. 2. Maak de ro ...

Recept voor Visterrine met scampi's | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/visterrine-met-scampis/

... en schik er dan de halft van de witte vis mousse op.Schik hierop 9 scampi's en strooi er de helft van de noten over.Schep er de zalmmousse over en schik er de rest van de scampi's en de noten op. Eindig met de rest vand e witte vis mouse Dek de terrine af met plasticfolie en zet in de microgolfoven: eerst 5 min. op vol vermogen, daarna 7 min. op gemiddeld vermogen. Laat de terrine afkoelen en ontvorm ze. Snij de terrine in 6 mooie plakken, schik ze op 6 borden en garneer naar keuze. Geniet van Visterrine met scampi's ...

Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 1

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-1.html

... een Thaise curry met kip, niet vegetarisch dus maar wel heel lekker! Dag 4: etentje voor de verjaardag van mijn oma: zelfgemaakte zalmmousse, sole normande en chocoladetaart, jummie jummie maar alweer niet vegetarisch... Dag 5: vegetarische moussaka van Sofie Dumont, gevonden op de Dagen zonder Vlees receptenpagina. Absoluut geen aanrader, lijkt in niets op moussaka en is echt een vieze combinatie van smaken (ik had het eigenlijk al op voorhand gevreesd, maar wilde het toch een kans geven...) Dag 6: gaan eten bij Eat Love in Gent, twee keer pizza in één week en bovendien niet vegetarisch, niet goed bezig... Wel de beste pizza van Gent en omstreken, echt! Dag 7: paddestoelenrisotto met amandel en salie van EVA, gevonden op de Dagen zonder Vlees receptenpagina, ...

Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/zadenbrood-met-geitenkaas-en-geparfumeerd-water

... Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water - Een week lang is Sofie te gast in de keuken van Ellemieke, de vrouw van sergio Herman. Op woensdag maken ze een stevig zaden- en pittenbrood. Lekker met verse kruiden en geitenkaas. Verwarm de oven voor op 180°C. Voor het ...