Resultaten voor zalmfilet oven

Recepten - Carpaccio van gemarineerde zalm

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Carpaccio_van_gemarineerde_zalm

... Bereidingswijze Haal met een pincet alle graten uit de zalmfilet. De suiker, het  zout en de gemalen peperbolletjes mengen.  Ongeveer 1/5 van dit mengsel in een rechthoekige, ondiepe geëmailleerde schotel strooien en de zalmfilet met het vel naar onderen erop leggen. ...

Zalmfilet in teriyakisaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/zalmfilet-teriyakisaus

... gen HoofdgerechtVisJapans bevat per portie390 kcal 23 g eiwit 23 g vet 17 g koolhydraten Ingrediënten 2 eetlepels olie 4 stukken zalmfilet van 100-150 g 100 ml mirin of medium dry sherry 100 ml Japanse sojasaus 1 eetlepel suiker 2 bosuitjes, in dunne ringetjes 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes Bereiden Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalmfilets in ca. 3 minuten lichtbruin, ...

Zalmfilet op een plank gegrild met zelfgemaakte kruidenpesto | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zalmfilet-op-een-plank-gegrild-met-zelfgemaakte-kruidenpesto

... pesto in een blender en mix. Kruid met peper van de molen en zeezout. Giet er olijfolie bij tot je een mooie pesto hebt. Wrijf de zalmfilet in met de pesto en zet de plank gedurende 30 minuten in een gesloten barbecue op 175 °C. Serveer de zalm met een salade met gele trostomaatjes. Ingrediënten 1 houten plank van es, ceder, esdoorn of fruithout enkele teentjes knoflook olijfolie 1 zalmfilet van ca. 1 kg met vel Afwerking 200 gr sla 300 gr gele trostomaatjes pesto 100 gr gemarineerde tomaatjes 200 gr verse tuinkruiden 50 gr walnoten 10 ...

Hobbykok Pluis: Gevulde zalmfilet van de bakplaat

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/02/gevulde-zalmfilet-van-de-bakplaat.html

... Gevulde zalmfilet van de bakplaat Ingrediënten: 2 zalmfilets (a 600 g) 1 citroen 1 zakje Italiaanse kruidenmix (20 g) 3 tenen knoflook, geperst 200 ml crème fraîche 3 eetlepels olijfolie 500 g sjalotten, (biologisch), geschild en gehalveerd 1 kg krieltjes in de ...

Zalmfilet met pesto en rauwe ham uit de oven - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/zalmfilet-pesto-rauwe-ham-oven

... rsonen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 23 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 4 zalmfilets zonder vel 4 flinke eetlepels verse pesto 1 citroen 8 plakjes rauwe ham scheutje olijfolie Bereiden Verwarm de oven voor op 200 ...

Gravad lax met rode biet | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gravad-lax-met-rode-biet

... ij het mengsel, de andere helft hou je opzij voor later. Schil de rode bieten en rasp ze fijn. Meng nu alles onder elkaar. Leg de zalmfilet in een grote schaal en bekleed de volledige zalmfilet met de mengeling. Doe er een laag plasticfolie over en zet er een hard zwaar voorwerp op. Zet in de koelkast en laat 24u intrekken. Voor de saus, meng 3 eetlepels zure room met 1 eetlepel de geraspte mierikswortel. Snij de zalmfilet in fijne reepjes en leg ze op een toast met de zure roomsaus. Ingrediënten 1 grote zalmfilet met vel (600 gr) 150 ...

Recept voor Zalm in sojasaus | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zalm-in-sojasaus/

... s witte wijn Toevoegen 2 eetlepels Solo Toevoegen bieslook Toevoegen 3 eetlepels sojasaus Toevoegen 600 g zalmfilet Toevoegen Bereidingswijze Snij de zalmfilet in 4 stukken en schik ze in een ovenschotel. Meng de sojasaus met de wijn. Giet over de vis. Snijd de Solo in nootjes en verdeel over de vis. Schuif de schotel afgedekt 6 minuten in een op 180° voorverwarmde oven. Haal het deksel eraf en laat n ...

Recept voor Zalmfilet met ananassaus | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zalmfilet-met-ananassaus/

... stijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g zalmfilets Toevoegen 1 ananas Toevoegen limoensap Toevoegen Solo Toevoegen peper en zout Toevoegen Ber ...

Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gemarineerde-zalm-met-zoet-zure-komkommer

... Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer - Kruid de zalmfilet met peper, snij de dille zeer fijn en bedek de filet hiermee. Druk goed aan. Meng het zout (1kg) met de suiker (1kg) en bedek de zalmfilet met deze mengeling. Afdekken met plasticfolie. Laat de vis 12 uur marineren ...

Eimuffins met zalm en boursin...

http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/04/eimuffins-met-zalm-en-boursin.html

... Eimuffins met zalm en boursin...10 eieren (7.5 kh)80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden (2.6 kh)200 gram Gerookte zalmfilet (0 kh)1 theelepel Peper (0.5 kh) ?Bereidingswijze:Dit recept is goed voor 10 muffins, in totaal 10.6 kh, dus per muffin iets meer dan 1 kh.Verwarm ...