Resultaten voor yogonaise

Cambridge recepten: Viscocktail met frisse komkommer...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/viscocktail-met-frisse-komkommer.html

... cocktail met frisse komkommer... Voor 4 personen. 120 kcal en 2 koolhydraten pp 1 blikje roze zalm 1/4 komkommer, geschild 3 eetl yogonaise 1 eetl fijngehakte dille peper 4 mooie blaadjes sla 6 cherrytomaatjes, in vieren 125 gr roze garnalen 8 sprietjes bieslook * Laat de ...

Kaassalade met bleekselderij en cashewnoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bleekselderij/kaassalade-bleekselderij-cashewnoten

... tarischHollands Ingrediënten 250 g belegen boerenkaas 4 stengels bleekselderij, in plakjes 2 bosuitjes, in ringetjes 3 eetlepels yogonaise 25 g cashewnoten 1 eetlepel basilicum, fijngehakt Bereiden Snijd de kaas in plakjes van ½ cm en snijd de plakjes in reepjes. Schep in een kom de bleekselderij, bosuitjes, kaasreepjes, yogonaise, cashewnoten en basilicum door elkaar. Voeg peper naar smaak toe. Het recept 'Kaassalade ...

Vloerbrood met pastrami en avocado - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/voorlichtingsbureau-brood/vloerbrood-pastrami-avocado

... reiden 0 min wachten waardering7.2obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesOverige keukens Ingrediënten 2 rijpe avocado's 4 eetlepels yogonaise 3 bosuitjes, in ringetjes 1 eetlepel basilicum, fijngehakt ½ komkommer, zonder zaadjes, in kleine blokjes 6 kerstomaatjes, in vieren 100 g waterkers of veldsla 1 rond vloerbrood 250 g pastrami of rookvlees 1 ...

Recept Clubsandwich met pastrami en avocado - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/clubsandwich/clubsandwich-pastrami-avocado

... hgerechtVleesAmerikaans bevat per portie525 kcal 26 g eiwit 19 g vet 62 g koolhydraten Ingrediënten 1 kleine avocado 2 eetlepels yogonaise 40 g rucola of veldsla, in reepjes 6 sneetjes wit casinobrood, geroosterd 100 g pastrami of rookvlees 50 g brie, in plakjes 2 kleine trostomaten, in plakjes Bereiden Schil de avocado, snijd de helft van het vruchtvlees in plakken en prak de rest fijn in een diep bor ...

Omeletbuideltjes met ham en mierikswortel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/omelet/omeletbuideltjes-ham-mierikswortel

... bv 3 waarderingen VoorgerechtVleesHollands bevat per portie200 kcal 12 g eiwit 15 g vet 3 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel yogonaise 1 eetlepel zure room 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 10 sprietjes bieslook 50 g achterham, in piepkleine blokjes 2 eieren 3 eetlepels melk ½ theelepel kerriepoeder 1 eetlepel boter of margarine 25 g fijne veldsla Bereiden Roer een saus ...

Hamburger méditerrané - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hamburger/hamburger-mediterrane

... aar 2 eetlepels Italiaanse kruiden 1 rode ui, in ringen ½ eetlepel olijfolie 2 pitabroodjes 2 eetlepels rode pesto 2 eetlepels yogonaise 4 blaadjes lollo rosso, in dunne reepjes Voorbereiden Verhit de grillpan voor. Bereiden Meng in een kom de feta, de tartaar, Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak en vorm hier twee burgers van. Bestrijk de burgers en de uiringen met olie en rooster ze op de grillpan in ca. 4 minuten mooi bruin. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster, snijd de broodjes open en bestrijk ze dun met p ...

Tonijnburger met paprika, olijven en kappertjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tonijn/tonijnburger-paprika-olijven-kappertjes

... 1 ei 4 zwarte olijven, fijngehakt ¼ rode paprika, fijngehakt 2 theelepels kappertjes, fijngehakt 2 eetlepels olie 4 eetlepels yogonaise 1 eetlepel grove mosterd 1 eetlepel basilicum, fijngehakt 2 Italiaanse bollen Bereiden Verkruimel de chips heel fijn (door erover te rollen met een deegroller of fles). Klop het ei los. Meng in een kom de tonijn met de helft van het ei, de olijven, paprika, kappertjes en zout en peper naar smaak. Vorm het tonijnmengsel tot 4 kleine burgers, haal ze door de rest van het ei en wentel de burgers dan door de chipskruimels. Verhit de olie ...

Hobbykok Pluis: Spaanse knoflooksaus

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/01/spaanse-knoflooksaus.html

... aanse knoflooksaus Ingrediënten: 1/2 zakje peterselie (à 20 g) 1 sinaasappel 4 tenen knoflook 2 eetlepels olijfolie 1/2 pot yogonaise (à 350 ml) 1 bekertje zure room (125 ml) zout versgemalen zwarte peper Voorbereiden: Peterselie heel fijn hakken. Sinaasappel ...

Jeroen Meus - Gravad lax met rode biet en een aardappelsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gravad-lax-met-rode-biet-en-een-aardappelsalade

... koelkast in plaats van hem te begraven. Hier past een kloeke aardappelsalade met venkel bij die op smaak gebracht wordt met curry-yogonaise. - 0. De zalm moet minstens 12 uur marineren. Bereid hem dus de dag van tevoren en laat hem een nacht in de koelkast staan. 1. Maak eerst de marinade. Meng het zout met de bruine en de witte suiker, de peper en de wodka in een diepe ovenschaal. 2. Rasp de schil van de citroen. Bewaar de rest van de citroen in de koelkast om te gebruiken in andere gerechten. Schil de appels en de rode biet en rasp ze fijn. 3. Meng de citroenzeste en de geraspte biet en appel met het zoutmengsel. 4. Dep de zalm goed droog met keukenpapier en leg hem in de schaal. Bedek hem volledig met de marinade en doe er dan huishoudfolie over. Duw de folie goed aan en laat de zalm minstens 12 uur marineren in de koelkast. 5. Meng de mayonaise ...

Klassieke Cobb Salad » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/klassieke-cobb-salad/

... s die je dan zonder bakken toe kan voegen aan de salade. De dressing kan je ook variëren, maar ik hou hier wel van een klassieke yogonaise sausje (evenveel mayo als yoghurt en dan wat verse groene kruiden erbij). :) ...