Resultaten voor www.een.besimply italian

Receptjes.be - Recepten - Cocktails en Dranken - Italian Koffie

http://www.receptjes.be/recept_italian_koffie.html

... italian Koffie Ingredienten - 1 kop sterke koffie per persoon - Amaretto - verse room - 1 el lichtbruine suikerBereidingswijze Klop de room op met een garde tot deze stijf is. Doe een el suiker in een glas. Verwarm de amaretto. Giet de amaretto in het glas en blus met de war ...

Recept Piet Huysentruyt - ravioli van courgette en look - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/RAVIOLI-VAN-COURGETTE-EN-LOOK/2412

... RAVIOLI VAN COURGETTE EN LOOK Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten Categorie: Vegetarisch Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 8 ravioliblaadjes8 ravioliblaadjes • 1 courgette1 courgette • 1 teentje look1 teentje look • 3 dl water3 dl water • 1 eetlepel ...

Tapenade van artisjokken | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tapenade-van-artisjokken

... Tapenade van artisjokken - Snij de artisjokken in stukjes en 'cutter'; of maal ze fijn samen met de look, de olijfolie, het parmezaanpoeder en de PH italian Mix. Snij het brood in schijfjes en toast of gril ze. Besmeer de toastjes met de tapenade. Serveer ze met de Gandaham. ...

Ravioli van courgette | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-van-courgette

... Ravioli van courgette - Snijd de helft van de courgette in heel fijne brunoise en stoof dit aan in een beetje bakboter samen met de helft van de look en de PH italian Mix. Houd alles krokant en laat vervolgens afkoelen. Neem 4 ravioliblaadjes en smeer ze in met een beetje eig ...

Varkensbrochette met picklesboter en frietjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensbrochette-met-picklesboter-en-frietjes

... Varkensbrochette met picklesboter en frietjes - Snijd het vlees in stukken van 3 cm. Prik het vlees op een spiesje. Kruid met PH Pepermix, zout en wat PH italian mix. Grill of bak de brochettes. Cutter de pickles met boter, peterselie en look. Serveer de brochette met frietje ...

Brochette van eend met croque van kersenconfituur, geitenkaas en spek | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/brochette-van-eend-met-croque-van-kersenconfituur-geitenkaas-en-spek

... Brochette van eend met croque van kersenconfituur, geitenkaas en spek - Snijd het vet van de eendenborst. Snijd in blokjes van 3,5cm en steek die op een brochette. Kruid met peper en zout en PH italian mix, besprenkel met een beetje olijfolie. Leg op de grill. Steek de kersen ...

Patatas Bravas | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/patatas-bravas

... Patatas Bravas - Aardappelen in de schil koken en deze op de bbq krokant grillen. Deze vervolgens in een grote kom scheppen. Voor de tomatensaus: de passata koken met cayennepeper en italian Mix. Doe hierbij de balsamicoazijn en geplette look. Deze saus voor het serveren over ...

Rosti met kaas | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rosti-met-kaas

... Rosti met kaas - Snijd de aardappelen heel fijn in julienne en was ze niet. Meng de italian Mix, de blokjes Beaufortkaas en een beetje gehakte bieslook doorheen de julienne. Bak het geheel in een pan met antiaanbaklaag langs beide kanten bruin in een beetje boter. Meng de fij ...

Aardappelpaella van vis en schaaldieren | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappelpaella-van-vis-en-schaaldieren

... Aardappelpaella van vis en schaaldieren - Snijd de rattenaardappelen in plakjes en stoom ze op 120° gedurende 2’. Snijd de ui in ringen. Snijd de rozemarijn en de lookteentjes grof. Doe goed wat olijfolie in de paellapan. De gestoomde aardappelen in de paellapan, de uien e ...

Pizza cevenol - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/pizza-cevenol

... Pizza cevenol By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: mozzarella : 2 bolletjes pizzadeeg (zie recept pizzadeeg) gekookte ham : 12 schijfjes Gruyèrekaas : 8 el zure room : 16 el champignons : 1 bakje Ital ...