Resultaten voor www.aldi.be fris slaatje met wildpat witloof peer en uienconfijt

Witloofsalade met peer en pijnboompitten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/witloofsalade-met-peer-en-pijnboompitten

... Witloofsalade met peer en pijnboompitten - Warm of koud, met witloof kan je alle kanten op. Deze witloofsalade met peer en pijnboompitten is een lekker winters slaatje.  - Verwijder de harde kern uit het witloof en snijd fijn. Snijd de ijsbergsla in fijne ...

Slaatje met witloof, walnoten en roquefort

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/slaatje-met-witloof-walnoten-en-roquefort

... slaatje met witloof, walnoten en roquefort - slaatje met witloof, walnoten en roquefort - Snij de witloofstronken in grote stukken.Vermeng met de veldsla de walnoten en de roquefortkruimels.Pers de citroen uit.Klop het sap op met de hazelnootolie en kruid af met peper en ...

Recepten - Herfstslaatje met witloof & kaas

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Herfstslaatje_met_witloof_kaas

... Bereidingswijze Was de sla. Meng de sla met het witloof, de kaas, de walnoten, de plakjes peer en de kookham. Meng vervolgens de mayonaise met de yoghurt, het citroensap, en peper en zout. Serveer deze dressing bij het slaatje. ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kalkoen met peer en roquefort, kroketten en witloofsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kalkoen-met-peer-en-roquefort-kroketten-en-witloofsla

... Stoofpot van kalkoen met peer en roquefort, kroketten en witloofsla - Zondagse kost kan eigenlijk op eender welke dag van de week, als het maar lekker is! En dat is ook deze stoofpot met kalkoen, peer en roquefort zonder enige twijfel. Serveer er een fris slaatje met witloof ...

Slaatje van radijs, appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.com/2014/04/slaatje-van-radijs-appel-selder-en.html

... slaatje van radijs, appel, selder en witloof Lekker simpel slaatje met ingrediënten die typisch zijn voor de vroege lente.Dit heb je nodig voor 2 personen:1 bosje radijsjes1 appel2 stengels selder1 stronkje witloof1 el appelazijn1 el notenolie1 el olijfoliepeper en zout ...

Slaatje met asperges, peer en lauwwarme brie

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/552/slaatje-met-asperges-peer-en-lauwwarme-brie

... slaatje met asperges, peer en lauwwarme brie - Een slaatje op z'n Frans - Schil de asperges en kook ze in 8 minuten gaar in ruim genoeg, kokend water. Laat uitlekken. Spoel en droog de sla. Snij de peren in plakjes. Verwarm de oven voor op 180°C, olie een ...

Jeroen Meus - Wildpaté met veenbessen en hazelnoot, rozijnentoast en gekonfijt witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wildpate-met-veenbessen-en-hazelnoot-rozijnentoast-en-gekonfijt-witloof

... Wildpaté met veenbessen en hazelnoot, rozijnentoast en gekonfijt witloof - Zelf paté maken, is dat niet te moeilijk? Als je dit recept volgt is er helemaal niets moeilijk aan! Jeroen bereidt een overheerlijke wildpaté op basis van hert met veenbessen ...

Rundscarpaccio met een fris slaatje en broodkorstjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/rundscarpaccio-met-een-fris-slaatje-en-broodkorstjes

... Rundscarpaccio met een fris slaatje en broodkorstjes By: Jeroen Meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: parmezaanschilfers olijfolie rundscarpaccio : 4 mooie stukjes balsamico rucola zongedroogde tomaat : 2 bieslook ...

Jeroen Meus - Witloof-knolseldersoep, gerookte paling en een slaatje met knolselder en witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/witloof-knolseldersoep-gerookte-paling-en-een-slaatje-met-knolselder-en-witloof

... Witloof-knolseldersoep, gerookte paling en een slaatje met knolselder en witloof - Soep met een boterham is de ideale lunch, moet Jeroen gedacht hebben. Hij bereidt niet enkel een smakelijke winterse soep op basis van witloof en knolselder, maar maakt er ...

ALDI België - Winters witloofstoofpotje

http://nl.aldi.be/aldi_winters_witloofstoofpotje_615.html

... Ingrediënten 1 kg witloof 500 g aardappelen 2 grote uien 250 g gerookte spekreepjes DELIFIN® 2 el room MELRO® nootmuskaat peper en zout Bereidingswijze Snij het witloof in grote stukken en snij de uien in kleinere stukken. Schil de aardappelen en snij deze vervolgens in ...