Resultaten voor witte vissaus

Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt

... Bereidingswijze Rooster de gepelde pindanoten in een pan. Gebruik hiervoor geen vetstof. Maal de pindanoten grof met een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe het limoensap ...

Gegrilde gamba's met citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-gambas-met-citroengras

... Gegrilde gamba's met citroengras - Haal het buitenste blad van het citroengras en hak het witte gedeelte zo fijn mogelijk, ook de look zo fijn mogelijk hakken. Haal het darmkanaal uit de gamba's. Doe de look, het citroengras, de vissaus, suiker en zout in een kommetje ...

Viskoekjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/viskoekjes

... eren met de vis. Doe de citroenmelisse, lente-ui, citroengras, peterselie en rode pepers in de schaal. Voeg limoensap, vissaus en witte peper toe. Meng alles en maak er ronde koekjes van. Voor een krokant korstje kun je ze nog wentelen in gedroogde rijstkorrels. Schenk een flinke laag arachideolie in een pan, en laat de olie niet te heet worden. Frituur de viskoekjes tot ze mooi ...

Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus

... Gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de pan ...

Lenterolletjes van kwartel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lenterolletjes-van-kwartel

... Lenterolletjes van kwartel - Verwarm de olie in een wok. Fruit de gehakte sjalot en het fijngesneden witte stuk van de lente-ui goudgeel, en voeg er het vlees bij. Bak het vlees gaar gedurende 2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en kruid met vissaus, sojasaus, suiker, ...

Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-rundvlees-en-citroengras

... Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras - Week de vermicelli een kwartiertje in lauw water en laat hem uitlekken. Kook in een pot met kokend water 5 seconde en maak los met een vork. Snij de rundvlees in dunne plakjes Snipper de ui. Snij het wit en het groene van ...

Kip in de wok met groenten en noedels | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kip-in-de-wok-met-groenten-en-noedels

... Doe de noedels erin en laat 2 min. koken. Doe de sojasuas, de vissaus, de pinda’s en de suiker mee in de wok. Giet er en scheut witte wijnazijn en sesamolie bij en kruid met de wokkruiden en de curry. Ingrediënten 200 gr rijstnoedels 2 kippenfilets 2 el arachideolie ½ paprika 1 rode chilipeper 4 lenteuitjes 12 peultjes 4 el sojasaus 4 el vissaus 4 el vers gehakte koriander ...

Rijstsoep met kip (Chao ga) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rijstsoep-met-kip-chao-ga

... men. Voeg dit alles aan de kippenbouillon toe. Laat zachtjes koken gedurende 30 minuten, tot de rijst zacht is. Voeg vissaus, het witte gedeelte van lente-ui en peper toe, werk af met het fijngesneden groen van de lente-ui en met kruiden. Sprenkel eventueel een beetje limoensap over de soep. Ingrediënten 2½ l kippenbouillon 2 kipfilets 2 kippenbouten 1 teentje look 2 gehakte sjalotten 1 el gember 5 koppen rijst, gespoeld en uitgelekt 2 el vissaus 3 lente-uitjes, witte gedeelte en groene gedeelte in ringen gesneden ½ th lepel zwarte peper Garnering verse kruiden (koriander, b ...

Zalm met tomaat | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-tomaat

... t dan het vuur lager. Leg de zalm in de saus, laat hem 5 minuten mee garen en kruid het geheel met peper. Serveer het gerecht met witte rijst en gestoomde broccoli. Ingrediënten 2 teentjes look 6 el water zout peper 1 el arachideolie 4 th lepels rietsuiker of bruine suiker 2 th lepels donkere sojasaus 4 th lepel vissaus ½ rode paprika 2 fijngehakte sjalotten 1 th lepel vers geraspte gember 2 tomaten 400 gr zalm ...

Wok met kip en noedels | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/wok-met-kip-en-noedels

... n en laat 2 minuten koken. Doe de sojasuas, de vissaus, de pinda’s, kerstomaatjes en de suiker mee in de wok. Giet er en scheut witte wijnazijn en sesamolie bij en kruid met de wokkruiden en de curry. Giet de noedels af in een vergiet en doe ze direct mee in de wok. Werk af met koriander of platte peterselie en sesamzaadjes en serveer. Ingrediënten 12 peultjes curry een scheut geroosterde sesamolie 4 el witte wijnazijn 1 handvol gemalen gezouten pinda's 1 el bruine suiker 4 el versgehakte koriander wokkruiden 4 el vissaus 4 el sojasaus 4 lenteuitjes 1 pepperoni ½ paprika 2 el arachideolie 2 kippenborsten 200 gr noe ...