Resultaten voor witte koolsla met kerry

Koolsla met wortel en appel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/koolsla-met-wortel-en-appel

... per de sjalot en snijd de appel in blokjes.Meng alles met een beetje mayonaise. Breng op smaak met citroensap witte-wijnazijn  peper en zout. ...

Jeroen Meus - Salade met venkel, salsiccia en polenta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-venkel-salsiccia-en-polenta

... enkel, salsiccia en polenta - Een salsiccia is een Italiaanse worst die gekruid is met venkel. Jeroen maakt er een salade bij van witte kool, venkel en radicchio. De romige polenta op smaak gebracht met truffelpasta maakt het gerecht helemaal af. - 0. Haal de salsiccia uit de koel ...

Groenteburgers met koolsla en aardappelen uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/groenteburgers-koolsla-aardappelen-oven

... merikaans Ingrediënten 1¼ kg stevige aardappelen, bijvoorbeeld Nicola of Roseval 3 teentjes knoflook 2 takjes rozemarijn ½ witte kool 2 winterwortels, fijngeraspt ½ ui, fijngesnipperd 3 eetlepels mayonaise of 'Tofunaise' (zie onderaan het recept) 4 Alpro soya Burgers (2 pakjes) olijfolie 4 zachte witte broodjes 1 krop sla, bijvoorbeeld little gem Bereiden Verwarm de oven voor op 180 °C.Snijd de aardappelen in de lengte in p ...

Witte koolsla met gelakte paling | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-koolsla-met-gelakte-paling

... daarop het stukje paling. Giet de saus over de paling. Versier met koriander, peperoni en pijpajuin. Ingrediënten 2 pijpajuin ¼ witte kool 4 el sojasaus 1 el perensiroop 1 teentje gehakte look 4 el balsamicoazijn 12 el olijfolie 1 el gehakte koriander ½ peperoni 4 stukken gerookte paling (8cm) 4 toastjes (8x2cm) ...

Rode koolsla met appel en bloedworst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-koolsla-met-appel-en-bloedworst

... Rode koolsla met appel en bloedworst - Snijd de kool superfijn. Meng de honing met azijn, sojasaus en olie. Voeg er wat citroensap bij. Snijd de appel in julienne (fijne reepjes). Meng de kool met de versneden appel. Prik rondjes uit het bladerdeegvel. Schik er de appelmoes ...

Smoked ribbetjes en zoete aardappel van TJOP's | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/smoked-ribbetjes-en-zoete-aardappel-van-tjops

... t en afhankelijk van de grootte). Mix fijn met vetstof. Kruid met peper en zout. Rooster wat pompoenpitten. Voor de koolsla: rasp witte kool en wortelen. Meng met wat mayonaise en yoghurt. Kruid met peper en zout. Afwerking: serveer de ribben met koolsla, pompoenpitten en puree van zoete aardappel. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Ribbetjes met rode koolsla | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ribbetjes-met-rode-koolsla

... Ribbetjes met rode koolsla - Kruid de ribbetjes met vleeskruiden en marineer met de vleesmarinade. Snijd de rode kool fijn. Marineer in balsamicoazijn, honing, olijfolie, peperkruiden, zout, tijm en laurier Meng de kool met de versneden appel. Serveer met de gebakken ...

Gegrilde garnalen met koolsla van Rick Stein - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/garnalen/gegrilde-garnalen-koolsla-rick-stein

... geperst 1 eetlepel zoete chilisaus of heldere honing ½ theelepel tabasco 900 g ongepelde rauwe garnalen voor de koolsla 325 g witte kool, ontdaan van de kern en kleingesneden 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes gesneden 1 groene paprika, in dunne reepjes gesneden 6 lente-uitjes, in dunne ringen gesneden 3 eetlepels fijngehakte dille 2 theelepels dijonmosterd 1 volle theelepel mierikswortelpuree ½ theelepel tabasco 1 eetlepel rodewijnazijn 2 eetlepels olijfolie extra vergine 2 eetlepels olijfoliemayonaise een m ...

Konijn met citroen-koriander marinade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrild-konijn-met-marinade-van-citroen-en-koriander-en-koolsla

... de konijnenbouten of ruggen minstens 3 uur marineren. Wentel ze af en toe om in de marinade.Rasp de geschilde wortelen en de witte kool en meng ze samen in een grote slakom. Laat de suiker oplossen in de azijn en roer er vervolgens de yoghurt en de mosterd door.Roer er geleidelijk aan de olie door om een gebonden vinaigrette te bekomen. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Meng de vinaigrette onder de geraspte groenten en laat dit 1 uur in de koelkast staan voeg de gesnipperde bieslook toe net voor het serveren.Haal de konijnenbouten of ruggen uit de marinade en grill ze in een grillpan of op de barbecue bestrijk ze tijdens het  bakken af en toe met de marinade. Reken op ongeveer 15 à 20 minuten gaartijd op de barbecue en 10 minuten aan elke zijde in een grillpan als je het vlees in de pan grillt kun je ze best nog een 10-tal minuten nagaren in de oven op 180°C.Laat he ...

Jeroen Meus - Wrap met oosterse kip en rode coleslaw - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wrap-met-oosterse-kip-en-rode-coleslaw

... Wrap met oosterse kip en rode coleslaw - Coleslaw is het lekkerst als je de kool, wortelen en appels raspt. Jeroen gebruikt rodekool om hem wat winterser te maken en verpakt de salade samen met de gekarameliseerde kip in een tortillavel. Een lekker gezonde snack ...