Resultaten voor witlof gebakken

Roergebakken witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7496/roergebakken-witlof

... Roergebakken witlof - Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak. - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de witlof in reepjes. Verhit in ...

Witlof uit de oven met ham en kaas | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/witlof-uit-de-oven-met-ham-en-kaas/

... rm de oven voor op 180 graden. Vul een grote pan met water en breng het water aan de kook. Verwijder de buitenste blaadjes van de witlof en kook de witlof 5-10 minuten. Laat de witlof even uitlekken in een vergiet of zeef. Snijd daarna het kontje van de witlof en verwijder de bittere kern. Wikkel elk stronkje witlof in een plakje ham. Smelt in een steelpan de boter. Voeg daarna de bloem toe en meng even kort door elkaa ...

Gebakken kabeljauwfilet met witlof en mosterd - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/gebakken-kabeljauwfilet-witlof-mosterd

... gebakken kabeljauwfilet met witlof en mosterd 2 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 32 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie600 kcal Ingrediënten 4-6 struikjes witlof 50 g boter 300 g kabeljauwfilet sap van ½ ...

Romige witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7494/romige-witlof

... Romige witlof - Het geheim van dit Hollandse gerecht? Boter, witte wijn en slagroom! - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes. Verhit de boter in de pan. Smoor de witlof ca. 10 min. ...

Geroosterde pompoen met gebakken witlof en Fruitfilets - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/geroosterde-pompoen-gebakken-witlof-fruitfilets

... Geroosterde pompoen met gebakken witlof en Fruitfilets 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 1 flespompoen, in blokjes van 2 cm olijfolie 2 teentjes knoflook, ...

Frisse rauwe witlofsalade - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/frisse-rauwe-witlofsalade/

... Frisse rauwe witlofsalade Er zijn eigenlijk heel weinig dingen die ik niet lekker vind. Tuinbonen, spruitjes enne... witlof dus. Nouja, vooral gekookte of gebakken witlof. Dus ging ik maar experimenteren met rauwe witlof. Dus bedacht ik me dat ik een zoete tegenhanger ...

Witlofschotel met mangochutney recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R215924/witlofschotel-met-mangochutney

... Witlofschotel met mangochutney - Het zoete van de mangochutney past goed bij het licht bittere van het witlof. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. witlof ca. 5 min. koken, ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gevuld-witlof-in-de-oven.html

... Foto Cathy Van de Moortele Vast en zeker dat mijn man dit ovenschoteltje heerlijk zal vinden. Ikzelf hou niet van warm witlof (rauw witlof daarentegen...), maar dat wil niet zeggen dat hij het niet voorgeschoteld kan krijgen.Deze keer heb ik het witlof gevuld met kalfsgehakt ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gevuld-witlof-in-de-oven.html

... Foto Cathy Van de Moortele Vast en zeker dat mijn man dit ovenschoteltje heerlijk zal vinden. Ikzelf hou niet van warm witlof (rauw witlof daarentegen...), maar dat wil niet zeggen dat hij het niet voorgeschoteld kan krijgen.Deze keer heb ik het witlof gevuld met kalfsgehakt ...

Recept voor Gebakken ganzenlever in een korstje van broodkruim en sjalot & gekonfijte witlof | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-ganzenlever-in-een-korstje-van-broodkruim-en-sjalot-met-gekonfijt-witlof/

... 280 g lapjes ganzenlever Toevoegen 2 sneden oud witbrood Toevoegen 1 eetlepel gehakte sjalot Toevoegen 1 kg witlof Toevoegen 50 g honing Toevoegen 10 g Solo Toevoegen 1 glas rode porto Toevoegen 1 dl eendenfond Toevoegen peper en zout Toevoegen Bereidingswijze Verkruimel de sneden witbrood. Stoof de sjalot en meng met het broodkruim. Snij het witlof in stukken en bak ...