Resultaten voor wildragout met kriekenbier

Receptjes.be - Recepten - Cocktails en Dranken - Kriekenbier Cocktail

http://www.receptjes.be/recept_kriekenbier_cocktail.html

... kriekenbier Cocktail Ingredienten - 4 eetlepels cherrylikeur - 4 eetlepels kirsch - 7.5 dl gekoeld kriekenbierBereidingswijze Verdeel de likeur en de kirsch over 4 champagneglazen. Vul ze vervolgens tot aan de rand met het gekoelde bier, zodat zich een mooie schuimkra ...

Gegratineerd fruit met sabayon van kriekenbier | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegratineerd-fruit-met-sabayon-van-kriekenbier

... Gegratineerd fruit met sabayon van kriekenbier - Schil de appel en de kiwi, pel de sinaasappel. Snijd al het fruit in kleine blokjes en meng dit onder elkaar. Verdeel in diepe borden. Doe de 5 eierdooiers in een kom en doe er de suiker en het bier bij. Klop dit nu op ee ...

Recept voor clafoutis met krieken en een espuma van kriekenbier | njam!

http://www.njam.tv/recepten/clafoutis-met-krieken-en-een-espuma-van-kriekenbier

... Maak de clafoutis: Meng suiker, bloem, poedersuiker, pistachepoeder en maïzena. Giet de melk, room, plattekaas en eieren in de kom van een keukenrobot. Meng de ingrediënten met een platte deeghaak tot een egale massa. Strooi de droge stoffen erbij en laat draaien ...

Wildragout met pappardelle | Jamie Oliver

http://koken.vtm.be/jamie-home/recept/wildragout-met-pappardelle

... wildragout met pappardelle - Verwarm de oven voor op 180°/ stand 4. Giet wat olijfolie in een stoofpan en zet hem op het vuur. Voeg de ui, wortelen, knolraap, rozemarijn, tijm en de laurierbladeren toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes stoven. Doe het vlees en de ...

Recepten - Bierijs uit Zuid-West-Vlaanderen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bierijs_uit_Zuid-West-Vlaanderen

... Bereidingswijze Voor het bierijs:Meng de dooiers en de suiker en klop dit op tot een witte massa (ruban). Breng de melk aan de kook, voeg al roerend de ruban toe, plaats op een zacht vuurtje en blijf roeren tot de crème gebonden is. Laat niet meer koken. Verwarm het b ...

Jeroen Meus - Wildragout met paddenstoelen, witloof en veenbessen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/wildragout-met-paddenstoelen-witloof-en-veenbessen

... wildragout met paddenstoelen, witloof en veenbessen - Voor het hoofdgerecht van zijn kerstmenu haalt Jeroen alles uit de kast. Naar goede gewoonte gebruikt hij eerlijke, echte producten van bij ons. Hertenstoofvlees, bijvoorbeeld: veel meer smaak dan een filet en t ...