Resultaten voor wild ragout

Kip Ragoutbroodjes recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/kip-ragoutbroodjes/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten3 plakje Bladerdeeg 1  Ei 6 eetlepel Kipragout 50 gram Parmezaanse kaas geraspt1 eetlepel Sesamzaad  Dit recept is geschreven voor 3 porties. Met de feestdagen deelden wij een heerlijk recept ...

Hobbykok Pluis: Pasteitje met garnalenragout

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/pasteitje-met-garnalenragout.html

... Pasteitje met garnalenragout Ingrediënten: 1 doos pasteibakjes (4 stuks) 100 g peultjes 2 sjalotjes 2 bekertjes crème fraîche met verse kruiden (a 125 g) 2 bakjes roze garnalen (a 125 g) 2 eetlepels allesbinder (pak a 200 g) Bereiden: Oven voorverwarmen op ...

Recept voor Ragout van zalm en asperges | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/ragout-van-zalm-en-asperges/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 32 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 250 ml witte wijn Toevoegen 1 flesje Solo Delifine ...

Ragout van stokmosseltjes en Perles Blanches met saffraan en knoflook | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ragout-van-stokmosseltjes-en-perles-blanches-met-saffraan-en-knoflook

... ragout van stokmosseltjes en Perles Blanches met saffraan en knoflook - Stoof de mosseltjes met een klontje boter, peper en zout. Steek de oesters open, maak ze los en leg er een klontje met broodkruim, gemengde boter, peper en zout op. Stoom de wortelen, aardappelen, ...

Ragout van kalfsniertjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ragout-van-kalfsniertjes

... ragout van kalfsniertjes - Snijd alle groenten in gelijke stukken en stoom of kook ze gaar. Snijd de kalfsnieren in stukken van 3 à 4 cm. Bak het vlees bruin aan alle kanten in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Blus het gebakken vlees met het bier en het ...

Recept omelet - Kruidenomeletje gevuld met mosselragout - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/omelet/kruidenomeletje-gevuld-mosselragout

... Kruidenomeletje gevuld met mosselragout 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 6 waarderingen VoorgerechtVisFrans bevat per portie345 kcal 14 g eiwit 30 g vet 4 g koolhydraten Ingrediënten 75 ml koffieroom 75 g verse roomkaas ...

Ragout van asperges met ham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ragout-van-asperges-met-ham

... ragout van asperges met ham - Schil de asperges. Kook de groene asperges gedurende 5 minuten gaar in kokend water met een beetje zout en verfris ze. Zet de witte asperges onder in koud water met een beetje zout, breng ze aan de kook en kook voor 6 minuten. Laat ze ...

Ragout van kreeft met knolselder en truffels | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ragout-van-kreeft-met-knolselder-en-truffels

... ter en 1 lepel half opgeklopte room. Voeg er de selderbrunoise en enkele schijfjes truffel aan toe. Dien op in een stoofpotje met wilde rijst. Ingrediënten ½ knolselder 1 scheutje Cognac 1 halfopgeklopte room 1 glas witte wijn 10 gr truffels 1 scheutje olijfolie 100 gr verse boter 2 kreeften 50 gr wilde rijst ...

Recept voor ragout van konijn onder een bladerdeegkorstje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-konijn-onder-een-bladerdeegkorstje

... ca. 4 min. in boter. Voeg de groenten toe  en braad ca. 2 min. mee. Bedek alles met bloem, kruid met zout en peper. Voeg wijn, wildbouillon, room en sinaasappelsap toe. Kruid met rozemarijn en laat  afgedekt ca. 1 uur in een oven van 170°C stoven. Snijd de braadworsten open, haal het worstvlees uit het omhulsel en vorm hier balletjes mee van 2-3 cm groot. Braad ca. 2 min.  krachtig in olie.  Voeg ze bij de klaargestoofde ragout en breng alles op smaak. Doe de ragout in een vuurvaste schotel. Verhoog de temperatuur van de oven naar 200 °C. Snijd het blader ...

Recept voor ragout van wulken en paddestoelen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-wulken-en-paddestoelen

... bereiden: Spoel de wulken goed onder koud stromend water. Breng de ingrediënten voor de court bouillon aan de kook en laat ca. 10 min. trekken. Voeg de wulken toe en laat op een zacht vuur 20-25 min. sudderen. Bak de paddestoelen in de boter en pers het teentje ...